sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Varpaista varteen -tossukat

Ja minähän EN pidä punaisesta!


Ohje: Ullan tutoriaali ja x määrä omia muokkauksia

Lanka: Natura Lauri
75% villa, 25% polyamidi - 200m = 100g
Langankulutus: n. 90 g
Puikot: 3,5mm
Koko: 38

Neulottu lokakuussa 2015


Juu ei, ei ole mun väri. Mutta omaan jalkaan nämä pienellä palmikolla koristetut punaiset tossukat/varrettomat sukat päätyivät. Ensimmäinen kokeilu kärjestä alkaen, syynä ja innoittajana langan vähyys. Ja kyllä se sitten kuluikin hyvin loppuun, yhtään kerrosta ei olisi enää saanut neulottua.

Alunperin näistä piti tulla lapaset. No, silmukkamäärä oli kärkilisäysten jälkeen sen verran, mitä lapaseen olisi tarvittu, mutta totesin, että ovat liian isot, enkä jaksa purkaa. Kokeilin jalkaan. Ja jalkaanhan ne sopivat. Sitten ei auttanut muu, kuin neuloa kantapää.

Eteen tein pienen palmikon ihan omasta päästä heitettynä. Sukat ei vaan voi olla sileät perussukat ilman mitään yksityiskohtia. Se ei vaan käy päinsä.

Ajattelin heittää nämä väripataan joskus joulun jälkeen. Jouluna voisi tällaisissa punaisissa tossukoissa hiippailla, ihan vaan koska jouluun kuuluu tämmöiset punaiset asiat. Sen jälkeen ehkä värikattilassa mustaa päälle tai sävytys violetimpaan päin.


Tällä hetkellä puikoilla on musta-harmaa -raidallinen pipo itselle... Samalla kun kaikki muut neulovat värikkäitä asioita!

Kuvausta ja blogipostausta odottaa vielä kahdet omat lapaset. Ja voin jo paljastaa, että joulun jälkeiselle ajalle on tulossa läjä neulepostauksia, jotka olen kirjoittanut etukäteen (nyt kun vielä jotain niistä muistan). Ja ehkä jotain muitakin käsitöitä, katsoo nyt mitä tulee tehtyä.

Ja tietysti, kirjoitin tätä postausta nämä kyseiset sukkaset jalassani...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.