tiistai 10. marraskuuta 2015

Liebster Blog Award from Ragequit

Näitä on jo kertynyt muutama, mutta kysymyksiin on aina kiva vastailla :) Tämänkertainen tunnustus tuli Ragequit -blogista, kiitos siitä ♥ Itse en kuitenkaan (taaskaan) laita vahinkoa kiertämään. Ne, jotka haluavat, voivat vastailla näihin samoihin kysymyksiin ilomielin.


Liebster-awardit ovat kiertäneet nettiä jo hyvän aikaa. Säännöt ovat hienoisesti tänä aikana vaihdelleet, mutta pääidea on pysynyt samana: Liebster-awardin antaa bloggari toiselle bloggarille, ja samalla pyritään antamaan tunnettavuutta pienille blogeille.

Tämän Liebsterin säännöt ovat seuraavat:

 • Kiitä palkinnon antajaa ja linkkaa hänen bloginsa postaukseesi
 • Laita palkinto esille blogiisi
 • Vastaa palkinnonantajan asettamiin 11 kysymykseen
 • Nimeä 5-11 blogia, jotka mielestäsi ansaitsevat palkinnon ja joilla on alle 200 seuraajaa
 • Laadi 11 kysymystä, johon valitsemasi bloggaajat vastaavat
 • Lisää palkinnon säännöt postaukseesi
 • Ilmoita palkinnosta valitsemillesi bloggaajille ja linkitä postauksesi heille, jotta he tietävät mistä on kyse


Millaisen kuvan uskot itsestäsi antavan ihmisille blogin kautta?
Sekavan. En tiedä. Ensimmäisenä tulee mieleen, että laiska, epäaktiivinen, epäonnistuja. Mutta varmaan osa myös pitää mua taitavana joissain asioissa, kuten käsitöissä.

Onko blogisi tekstit suoraa tajunnanvirtaa vai editoitko tekstejäsi harkiten ennen niiden julkaisua?
On aika suoraa tajunnanvirtaa, mutta editoin kyllä silti. Eipä näitä tule hirveästi etukäteen suunniteltua. Kirjoitan, editoin, julkaisen. That's it.

Millainen on mielestäsi hyvä postaus?
Järkevä, mielenkiintoinen, vähintään pari kuvaa ja mielellään hyvälaatuisia kuvia. Sellainen, että uppoutuu lukemaan ja jää oikein innolla odottamaan seuraavaa. Ja tietysti järkevyyteen kuuluisi se, että pysytään asiassa jne. Tässä blogissa on kohtuullisen hyviä postauksia ehkä jotain kolme maksimissaan...

Millainen on mielestäsi hyvä blogi?
Semiaktiivinen (ei joka päivä, mutta kuitenkin vähintään kerran kuussa tulee juttua), kiinnostavalla tavalla kirjoitettu, nätit kuvat ja ulkoasu ja kiehtova aihe/kirjoittaja. Eli tämä blogi täyttää tasan nolla noista kriteereistä, heh.

Oletko harkinnut vloggausta, siis video bloggausta?
Olen, olen myös videoinut pari vuotta sitten pari videoa, joita en kuitenkaan koskaan julkaissut tai edes ladannut kamerasta koneelle. Ei vaan oo mun juttu. Videoita varmasti voisi muuten tulla, jos olisi joku asia mitä kuvata (esim. koira), mutta omia höpöttelyjäni en kyllä ala kuvaamaan.

Netissä on aina myös hatereita. Koetko mahdollisen anonymiteetin suojissa tapahtuvan negatiivisuuden vaikuttavan siihen, mitä blogiisi postaat?
Tähän mennessä negatiiviset kommentit on tulleet lähipiiristä. Mutta, oli sitten tuttuja tai tuntemattomia, anonyymeja tai ei, niin pyrin siihen, etteivät negatiiviset kommentit vaikuta.

Koetko menestyvän blogin olevan yhteydessä siihen, kuinka paljon bloggaaja antaa itsestään irti blogiin? Tarkoitan tässä siis omaa naamaa, ääntä, epäonnistumisia ja inhimillisyyttä.
Ei. Menestyvä blogi tarkoittaa pääasiassa kykyä kirjoittaa kiinnostavasti, taitoa saada riittävän kivoja kuvia ja aktiivisuutta.

Mistä blogisi nimi on peräisin?
Frostdanger > Frosti > Frostin blogi. Vaikeaa.

Mikä oli ensimmäinen kimmoke aloittaa blogaaminen?
Täytyy myöntää, että ei mitään muistikuvaa, siitä on niin kauan!

Sitten pari vähän helpompaa kysymystä.
Mikä on lempipelisi (videopeli tai lautapeli tai korttipeli tai...)?
On niin kovin paljon niin kovin kivoja pelejä... Fable 3. Se yksi tietty peli, jota ei enää saa mistään ja minulla sitä ei tietenkään ole. Muita suosikeita ovat Don't Starve, Minecraft, Wow ja Skyrim. Ja Sims! Nelonen ja Medieval.

Mikä on lähitulevaisuutesi odotetuin tapahtuma/asia?
Sitä ei nyt voi tässä vielä hirveen julkisesti huudella, mutta ne jotka tietää, tietää ja ne jotka arvaa, saattaa arvata oikein tai sitten ei. Ja ei, en ole raskaana sen enempää nyt kuin tulevaisuudessakaan, että siitä ei ole todellakaan kysymys!

Minä Sims Medieval -pelissä! No, ei kyllä näytä minulta, mutta kuitenkin...
Tuollainen mekko olisi ihana tehdä joskus!


Joo, että semmoisia. Kohta varmaan tulossa taas jotain painonhallinta-asiaa ja valmistuneita neulomuksiakin voisi esitellä pitkästä aikaa!

2 kommenttia:

 1. Ei laiska eikä epäonnistuja. Inhimillinen! Voi kun olet itsellesi niin ankara D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän mä vähän taidan olla... :D Ja vaadin iteltäni ihan liikaa myös.

   Poista

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.