maanantai 11. toukokuuta 2015

Päiväni kuvina

Nää on aina kivoja, eiks vaan?

KIRJOITETTU PERJANTAINA 8.5.15

1. Pakollinen selfie.

2. Painoni tänään. Kahdessa päivässä hukattu kokonainen kilo johonkin. Nestettä ehkä suurimmaksi osaksi? Ja olo on mainio, kuten eilenkin!

3. Tulostin seinälle päivän ruokailujen suosituskalorimäärät ja kyhäsin sen ympärille vähän muutakin. Syö sopivasti, juo vettä ja liiku - pettämätön resepti!

4. Aamupala. Tasan ohjeen mukainen 309 kcal. Kolmen munan munakokkeli, mukana puoli desiä kaurakermaa ja paistamiseen nökäre voita. Lisäksi mausteita.

1. Ompelua. Äitienpäivälahjaa...

2. Se on kesä nyt!

3. Oman pösön tuttu ratti. Lähdin vanhempien luo.


1. Onneksi äiti ei ollut vielä ehtinyt myydä vanhaa nahkatakkiani, koska se mahtuu mulle jälleen! Jouduin tosin kaivamaan sen myytävien vaatteiden laatikosta...

2. Pesin yhteensä 3 koneellista pyykkiä päivän aikana - mulla ei ole vielä omaa pyykkikonetta ja taloyhtiössä ei ole pesutupaa, joten käyn toistaiseksi hyödyntämässä vanhempien pesukonetta.

3. Lisää nahkatakkiselfieitä...

4. Jouduin vanhempien pösön rattiin, kun kävin heittämässä heidät kaupungille. Tällä autolla opettelin ajamaan ja ajoin inssinkin. Silti se on kaikista autoista vähiten mun tassuihin sopiva. Onneksi illasta pääsin taas ajamaan omalla rallipäärynälläni.


Ja sitten yksi asia, josta ei ole tuoretta kuvaa...

Honda Civic -94 ♥

Näin juuri tällaisen kaupungissa. Saattoi jopa olla minun vanha rakas purkkini, mutta en nähnyt riittävän läheltä ja nyt harmittaa, kun en lähtenyt sen perään ajamaan. Sitä autoa on ikävä, ihan tosissaan. Vain yksi voi olla ensimmäinen...
Kuva on syksyltä 2012

Seuraavassa postauksessa näette, mitä tein äitienpäivälahjaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.