tiistai 21. huhtikuuta 2015

Kuinka paljon mahtuu yhteen viikkoon?

Heipparallaa taas pitkästä aikaa. Elämässä sattuu ja tapahtuu taas paljon kerralla.

Erosin. Muutin toiselle puolelle Tamperetta. Sain osa-aikaisia keikkahommia varastolta. Vaakaa en ole juuri ehtinyt tuijotella ja kiireen ja stressin keskellä on syömisetkin menneet ihan omalla painollaan miten sattuu. En edes tiedä onko suunta ollut ylös- vai alaspäin. Veikkaukseni on, että olen syönyt liian vähän. Taas.

Nielurisaleikkauksesta toipuessani hukkaamastani 4,4 kilosta puoli kiloa näytti tulleen takaisin kun viimeksi punnitsin (14.4. paino: 67,6kg). Ehkä huomenna pääsen punnitsemaan itseni uudelleen, mikäli löydän vaa'an muuttolaatikoiden syövereistä. Uskon kuitenkin että nyt olen lopullisesti alittanut sen 70 kilon rajan. Harmikseni vyötäröltä ei kuitenkaan tunnu lähteneen oikein mitään, mittanauha näyttää tasan samaa kuin aiemminkin.

Töissä sentään joutuu olemaan seisaallaan ja kävelemään (jalkaparat, toivottavasti tottuvat pian). Muutossa on toki tullut ravattua laatikoiden ja kalusteiden kanssa ympäriinsä. Muuten en olekaan sitten ehtinyt liikkua, mutta eiköhän tässä ole silti tullut liikuttua enemmän kuin tavallisesti.
          Nyt on vielä kämppiksen muutto, oman sängyn ja sohvan nouto ja irtoroinan järjestely edessä, joten loppuviikollekin riittää aktiviteettia. Viikonlopuksi on tulossa (taas) ihan parasta seuraa, kavereita eri puolilta Suomea ♥ Joten eiköhän viikonloppunakin tule touhuttua sitä sun tätä. IKEA on ainakin listalla, koska meiltä puuttuu täältä vaikka mitä tarpeellista ja minulta löytyy lahjakortti sinne.

Päiväohjelmaan voisi kuitenkin ottaa taas pienet kotijumppahetket, alkuun vaikka joka toinen päivä, sitten myöhemmin vaikka pari vapaapäivää viikossa. Vähän kyykkyjä, erilaisia vatsalihaksia, nyt on käsipainotkin käytettävissä. Mitähän kaikkea sitä keksisikään?

Muutto. Tosiaan...

Joskus voisi ottaa kuviakin, kun saa tavarat järjestykseen, mutta alla pohjapiirustusta huoneestani. Tämän tavaramäärän kanssa järjestys on pakko suunnitella koneella etukäteen, että löytää fiksun ratkaisun järjestykselle. Tätäkin järjestystä varten tuli pyöriteltyä virtuaalikalusteita pitkin näyttöä aika pitkään.

Mullahan siis olisi tässä ihan parvekekin, mutta se on julkisivuremontin takia poissa käytöstä puoleen kesään asti. Höh, koska olisin halunnut kasvattaa ämpäriperunaa ja nyt se ei oikein onnistu. No, ainakin loppukesästä pääsee grillailemaan sähkögrillillä, jos sellaisen löydän.

Lisäksi ikkunan alla on vanha arkku ja pieni sohvapöytä...
Joku unohti laittaa ne tähän pohjapiirustukseen... köh...

Vähän piirtelyjäkin pitkästä aikaa tänne.
Tässä oma hahmoni/sonani, paimenkoira tottakai.

Osa kaveriporukkaa eläinmuodossa,
minä tuo oikean puolimmainen koiraotus.
Nyt jatkuu tavaroiden järjesteleminen! Kuinka paljon voi olla tavaraa yhdellä ihmisellä...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.