sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Värjäysnamuja

Nämä kolme vyyhtiä... ♥

Puoliksi sininen, puoliksi valkoinen 7 veljestä.

Ennen uudelleenvyyhditystä.

Nyt vain ketuttaa, kun ovat Novitan 7veikkaa, eivätkä mitään parempaa. Ylimmäinen sinivalkoinenhan on jo ajat sitten värjätty, syksyiset ovat marras- tai joulukuulta. Nyt kuitenkin uudelleen vyyhditettynä näyttävät ihan erilaiselta.

Pitäisi keksiä mitä näistä neuloisi. Sinivalkoista on tosiaan tuo yksi 150g ja syksynväristä 300g. Ihan sukkiakaan ei näistä viitsisi, kuluvat kuitenkin heti puhki. Ja kyllä, Novitalaiset ovat nykyään juuri sellaista laatua, että monet sukat on heti puhki.

Kunhan olen värjännyt pois kaikki Novitan langat, aion tilata jotain "vähän" laadukkaampaa värättävää jostain ulkomailta. Ehkä joskus saisi myyntiin asti jotain.

Syksyteemaiset 7 veljestä -langat, molemmat samanlaisia,
alempi uudelleenvyyhditetty pienemmälle vyyhdille.

Uusiakin pitäisi värjätä, uunivärjäystä ja puuvillaa pitäisi myös kokeilla kun välineetkin on jo. Ja lankaa, sitä vasta onkin. Jospa ensi viikolla... Tänään voisin edistää pehmolelukokeiluja vähäsen.

2 kommenttia:

  1. Mä en ole seiskaveikkaa saanut aikoihin kulutettua puhki sukissa ennen kuin ne sukat ovat huopuneet pelliksi pesussa. Konepestävää mu a**! Lisäksi novitan langoista tehdyt sukat eivät ole mun mielestä niin lämpimiä kuin paremmasta tehdyt..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no jokatapauksessa hirveän vaihtelevaa laatua ollut kuulemma novitan langoissa nykyään, jotkut huopuu, jotkut kuluu jne.

      Poista

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.