perjantai 12. syyskuuta 2014

Paluu blogimaailmaan

Ohohups, muutaman kuukauden tauko tuli pidettyä.
Siinä välissä elämä on ehtinyt muuttua aika rankasti - mutta käsityöt on ja pysyy.

Kettu-kanavatyö, vielä on paljon tehtävää tässäkin

Värjäsin lankaa eilen pitkästä aikaa, ovat vielä kuivumassa. 150g seiskaveikkaa ja 200g nallea. Veikasta tuli sinivalkoinen ja nalleihin tuli kahta eri sinisen sävyä. Niistä ehkä parempia kuvia myöhemmin, kunhan ovat tosiaan kuivuneet.
          Seuraavana haasteena on puuvillalangan värjäys - siihen on sekä langat että värit jo olemassa, joten nyt ei muuta kuin lankoja vyyhdittämään... Odotan innolla! Myös vaatteiden/kankaan värjäystä samaisilla väreillä voisi kokeilla, vaikka jotain liukuvärityyppistä tai vaikka solmuvärjäystä - sitä tuttua inhokkiani käsityökouluajoilta.

Eiliset värjäykset kuivumassa.

Tällä hetkellä työn alla raitasukat äidille, lankana Hjertegarn Sock 4. Vähän olen myös kettuaiheista kanavatyötä pistellyt ja kammotuslankaista (Novita Neon) kolmiohuivia neulonut. Ommellakin pitäisi sitä sun tätä, vähintään korjata muutama vaate. Karvakangasta olen sentään vähän ommellut, mutta niille jutuille pitäisi tehdä kyllä ihan oma blogi, on sen verran eri kategoriaa kuin tämä muu blogi.

Tekokarvaa
Eva-muoviromu rouskuttaa iloisesti karvakangasta.

Nyt on meneillään sellainen "tuhoa mahdollisimman paljon käsityömateriaaleja" -kausi. En ole ostanut uusia kankaita tai lankoja miesmuistiin, eikä edes tunnu tarvetta ostaa mitään. Ei sillä, että olisi rahaakaan pahemmin, kun työttömänä vielä toistaiseksi olen. Toisaalta en ole kuitenkaan saanut paljoakaan tehtyä, ainakaan valmiiksi asti, joten se siitä materiaalien tuhoamisesta.
         Joululahjojakin pitäisi aloitella tai edes suunnitella. Viime vuonna olin tähän aikaan neulonut jo kolmanneksen joululahjoista ja nyt mulla ei ole vielä edes suunnitelmaa.

Sukat äidille  ♥

Muutenkin elämä rullaa pääperiaatteiltaan samaa rataa, vaikka koti ja mies välissä vaihtuivatkin. Pösö kulkee, olen yhtä pullukka kuin ennenkin ja koiraa ei ole vieläkään. Niin ja se rakas Civiccini lähti uudelle omistajalle. Onneksi jäi sentään kauniita kuvia... Sen sijaan siihen työttömyyteen on mahdollisesti tulossa muutosta tässä, katsoo nyt minkälaista.

Ompelupöytä on vielä vähän kaaoksessa... Hups.
Tämä systeemi toimii. Ja Dymolla on hauska kirjoittaa!
Vihdoinkin (melkein)kaikelle on oma paikkansa.

Toivottavasti palailen pikapuoliin uusien värjättyjen lankojen ja valmiiksi tulleiden käsitöiden kera.

Mitä muuten pidätte blogin tämän hetkisestä ulkoasusta? Kommentoikaa!

Hyvää alkusyksyä kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.