sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Arvontavinkki

Lanka-arvonta Ilosofiaa -blogissa! Osallistumisaikaa on 4.7. asti eli enää muutama päivä!Muutakin kuuluu...

Juhannus vietettiin kaveriporukalla mökillä, keskellä ei mitään. Oli kivaa! Saa nähdä eksyiskö sieltä yhtään kuvia tänne - ehkä, jos siellä on jotain ei-naamakuvia. 245 kuvaa 4 päivältä on hämmentävän vähän mulle.

Ja juuri ennen juhannusta hankin toisen auton, Peugeotin. Malliltaan 306 farkku, vuodelta 2001. Sillä on ajettu reilusti alle puolet siitä mitä rakkaalla pikku Civicilläni, josta nyt joudun raskain sydämin luopumaan. Yllättävän hyvin olen pösöllä jo tottunut ajamaan, ihan kiva auto se on. Varmaan siitä joskus tulossa kuveja tännekin, kunhan saan sen pestyä nätiksi :)

Olen myös piirrellyt...


Rekka on valokuvan pohjalta piirretty (hyihyi mitä huijausta). Järkyttävä määrä yksityiskohtia tuommoisessa, hullukaan ei alkaisi tuollaista piirtämään ilman sitä alla olevaa kuvaa! Etualalla hengaava kettu kaipaa kyllä vielä jotain muutoksia, ei näytä yhtään itseltään. Ja värit on pahasti vaiheessa myös rekassa. Mutta kyllä siitä joskus jotain tulee.


Ja ei, en ole vain istunut koneella. Kävin tänään tunnin kävelylenkillä sateessa. Kyllä, sateessa. Yksin. Mahtava fiilis. Jalassa jälleen pinkit Zeropointin kompressiosäärystimet, nyt ekaa kertaa tosiaan kävelyssä mukana ja lopputulokseksi voin sanoa, että MAHTAVAA. Jalkoihin ei satu yhtään, penikat ei kiusaa yhtään, aivan mahtavaa! Suosittelen kyllä näitä ehdottomasti muillekin! Jopa juoksin yhden pätkän, eikä silti satu koipiin. En kyllä kadu yhtään, että ostin nuo ja varmaan jossain vaiheessa tilaukseen lähtee toisetkin.

Hyvää kesän jatkoa kaikille! Muistakaa ulkoilla sateesta huolimatta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.