torstai 22. toukokuuta 2014

Ensimmäiset aktiivisuustavoitteen ylitykset

Sain jouluna lahjaksi Polar Loop -aktiivisuusrannekkeen, johon ensi viikolla hankin sykevyönkin vihdoin. Yhtä kaikki, Loop on joulusta asti mitannut aktiivisuuttani ja nyt vasta tuli ensimmäiset aktiivisuustavoitteen ylitykset! Joo, monikossa!!!

Myös päivieni aktiivisuuden keskiarvo on noussut kivasti, aiempina kuukausina pyörinyt 30%:n kummallakin puolella, tässä kuussa tällä hetkellä keskiarvo 45%. Päivän aktiivisuustavoitteen toteutumista mitataan siis prosenteilla, 100% ja yli tarkoittaa, että aktiivisuustavoite on saavutettu.

Jaloissa on rakkoja ja lihaksiakin on vähän ollut kipeänä tämän kuun aikana, mutta ei se mitään haittaa! Tietääpähän tehneensä jotain. Ja tietää myös laittaa seuraavalla kerralla sukat sandaaleihin, muuten ne hiertää...

Aktiivisuuskalenterini. Klikkaamalla suurenee!

Ja täytyy myöntää että liikunnan ansiosta olotila on hirveesti parempi! Energiaa on, mihin mä oikein tän kaiken laitan? Myös ruokahalu on palannut normaaliin (=lähes kadonnut), eilen olin puoli päivää syömättä, koska en muistanut ja ei tullut nälkä. Ei sillä, että se olisi hyvä asia kun olen pitkään syömättä, mutta kertoo siitä, että pakottava tarve mussuttaa kokoajan jotain on kortisonin loppumisen myötä hävinnyt. Onneksi.

Siitä muistuikin mieleeni, että kohta voisi syödä jotain. Ei oo nälkä eikä tee mieli muutenkaan, mutta pakko syödä. Aiemmin kävin pyöräilemässä postille ja takaisin (4km). Sitten kävin suihkussa ja nyt odottelen, että lenkkarit likoavat pesuvedessä - ovat viime kesän jäljiltä melkoisen kurakerroksen peitossa, kun pompin koirien kanssa pitkin metsiä ja kuraisia hiekkateitä.

2 kommenttia:

 1. Jännä, just tänää mietin että miks sun blogista ei kuulu mitään... Si tajusin et helvetti, mähän luen sitä vaan bloggerin kautta :DD lähinnä käyny vaan bloglovinissa.... :DD

  Btw tuli mieleen, se mittanauha ei koskaan saapunut perille? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hei hyvä kun muistutit, en tosiaan sit ikinä (näköjään) löytänyt niitä. Mihin lie muutossa hävinnyt. Täytyy kattoa jos löytäsin samanlaisia vielä jostain.

   Poista

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.