torstai 24. lokakuuta 2013

Nyt arvotaan!

A R V O N T A
Osallistumisaikaa 14.11.2013 klo 0:00 asti

Niin, vihdoinkin. Blogi ollut hiljaa taas iät ja ajat. Sadas postaus on nyt ja tässä!

Eli palkinnot tulevat tässä...
1. palkinto: Ompelen voittajan toiveiden mukaisen pussukan, jota voi käyttää esim. meikkipussukkana, neulepussukkana, koiran namipussukkana, kameran suojapussukkana, miksen myös tabletille tai puhelimelle voisi pussukkaa tehdä... Ihan riippuen siitä, millaisen pussukan voittaja haluaa: minkä kokoisen ja mallisen ja millä lisäominaisuuksilla ja materiaaleilla.

Alla esimerkkikuvia joistain ompelemistani neulepussukoista.
Pussukkaan tulee tällainen merkki, jotta tekijä ei unohdu ;)

2. ja 3. palkinto: Söpöt rullamittanauhat! Mitan pituus 150cm/60 tuumaa, toisella puolella siis sentit ja toisella tuumat. Mitta kelautuu takaisin, kun painaa naaman keskeltä, siellä kankaan alla on nappi.
Tämmöinen pikkukaveri kulkee näpsäkästi taskussa tai laukussa mukana kaikkialle, hirveän kiva siis jos vaikka kaupassa pitää mitata jotakin, esim. mahtuuko jokin huonekalu tai muu esine sille ajateltuun paikkaan. Käsitöitä tehdessä toki tarvitsee mittaa vähän väliä ja lisäksi olen itse tällaisella mitannut esim. koiria - sekä korkeutta että esim. rungon ja kaulan ympärystä, joita tarvitaan jos aikoo ostaa TAI tehdä itse koiralle jotakin varusteentapaista.


Yhden arvan saat ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi kommenteissa.
Toisen arvan saat olemalla blogin lukija, joko bloggerissa tai bloglovinissa, bloggerin lukijana laita viesti niin, että olet kirjautuneena ja bloglovinissa lukijana oleva, laita nimimerkkisi/nimesi, jolla löydyt ko. palvelusta. Ja huom! Sinun pitää olla julkinen lukija, muuten en näe että olet lukija, koskee molempia palveluja. Muista ilmoittaa kommentissasi, että olet 2 arvalla mukana, muuten lasken vain yhden arvan sinulle.

ps. Muistakaa se sähköpostiosoite ;)

Arvonnasta saa jakaa tietoa kavereille ja ilmoittaa omassa blogissa jne. jne. mutta en pakota ja siitä ei saa lisäarpoja. Sen sijaan saat minulle hyvän mielen ja ehkä arvon tulevaisuudessakin jotain, jos kiinnostuneiden määrä näyttää hyvältä :) Arvontaviestiin saa myös liittää kommenttia blogista, postausideoita, jne ja olisin niistä toki hyvin iloinen.

Arvonta suoritetaan 15.11.2013 johonkin aikaan päivästä, jos muistetaan. Edellisen päivän puolella tulleet osallistumisviestit lasketaan mukaan, eli osallistumisaikaa on 14.11.2013 päivän loppuun. Älä huolehdi, vaikka kommentti ei ilmesty heti blogiin, meillä on kommenttien valvonta käytössä eli kaikki kommentit kulkevat minun kauttani ennen kuin päätyvät blogiin :)
Arvonnan suorittaa netistä löytyvä arvontakone, jonne listataan osallistujat, kahdella arvalla osallistuneet tuplasti. Arvon siis kolmesti, ensin pussukan voittajan ja sitten kaksi mittanauhan voittajaa.

Rullamittakaverit lähtevät postiin, kun saan voittajien osoitteet. Pussukassa menee toki kauemmin, mutta yritän kuukauden sisällä saada sen hoidettua voittajalle - tähän aikaan sisältyy myös se, että sovitaan voittajan kanssa millainen pussukka tulee, mahd. materiaalien hankinta, pussukan valmistus jne. Ehtinee siis joululahjaksikin, jos voittajalla itsellään ei ole tarvetta, mutta jollain lähipiirissä olisi.

Kaikille tasapuolisesti onnea arvontaan :)

Seuraavaksi tulossa juttua ainakin laihdutusoperaatiosta ja remontin edistymisestä.

15 kommenttia:

 1. Jee, osallistun! Ja tuplana! Ja jaan tämän eteenpäin. Ja toi rullamitta on ehkä söpöin asia ever! :)

  VastaaPoista
 2. Sähköposti ois tiiasalojensaari@hotmail.com
  Nimellä Tiia luen :) Ja awwww noi rullamitat:D Ihania.

  VastaaPoista
 3. Osallistun yhdellä arvalla ;) Löysin tänne etsiessäni tietoa happoväreillä värjäyksestä... Luen ite blogeja blogilistan kautta. lapse80 (at) hotmail (piste) com...

  VastaaPoista
 4. Mukana :-)

  jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Onpa söpöisät palkinnot! :) Kahdella arvalla mukana, bloglovinista löydyn nimellä Linnunrata. Sähköposti on patikka at gmail piste com

  VastaaPoista
 6. Mukana, toivottavasti porukkaa tulee enemmänkin mukaan. Rullamitat tosi ihania minunkin mielestä! x_unrated at hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Laitoin myös jakoon kavereille. :).
  mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Hei jee! Tykkään tällaisista :D
  markkanen.johanna@gmail.com
  Ja lukijaksikin täytyy näemmä ilmoittautua, kun sen olen unohtanut tehdä. Blogisi kyllä löytyy listaltani :)

  VastaaPoista
 9. Ja valkkarijetta-blogia edustan, vaikkakin nyt rustaan eri gmail-tunnuksella :)

  VastaaPoista
 10. Osallistun yhdellä arvalla! sähköposti: hevena92@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Yhdellä arvalla osallistun :) memmasblog (a) gmail.com

  VastaaPoista
 12. Hei
  Olen arvalla mukana, tykkään tällaisista arvonnoista joissa on palkintoni jotain bloginpitäjän omatekemää!
  flight(at)luukku(piste)com

  VastaaPoista
 13. Mukana yhdellä arvalla! Nuo rullamitat on niiin suloisia, mä HALUUN! :D
  -Aada-
  aho_immonen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Arvalla mukana kivassa, persoonallisessa arvonnassa.
  teija(piste)lento(at)elisanet(piste)fi

  VastaaPoista

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.