sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Särkänniemeen, Särkänniemeen!

Tämä on nyt sitten jo 99. postaus ja seuraavaan postaukseen tulee se arvonta, jos saan joskus aikaiseksi. Varmaan siis jonkinlaisen pussukan ompelen arvottavaksi, kun nyt en sen kummempaakaan keksi. Vielä saa laittaa ehdotuksia!

Aloitin tuossa muutama päivä sitten haasteen, joka kestää vuoden. Tarkoitus on piirtää joka päivä listan mukainen juttu. Nyt olen piirtänyt kengän, lampun ja laukkuja/pussukoita. Loin kyseistä haastetta varten ihan oman blogin -> Frosti piirtää. Tänään pitäisi piirtää muki.

Aikamatto
Perjantaina olin neulemiitissä, jossa tapasin ensimmäistä kertaa yhden turkulaisen neulojakaverin. Eilen (la) menin sitten hänen kanssaan Särkänniemeen! Oli tosi kivaa käydä pitkästä aikaa kunnolla laitteissa. Tornadoon, Trombiin ja Half Pipeen en edelleenkään suostunut tulemaan. Aikamatossa saatiin kunnon naurut. Kaveri nauroi sille, kun takana istuva nainen huudahti "I wasn't expecting this!" ja itse nauroin lähinnä sille, kun "lentelin" holtittomasti eteen ja taakse laitteen liikkeen mukana.

Tulossa Särkänniemessä,
trikoopötkylä päässä!
Särkänniemestä tarttui mukaan "tuubihuivi" (trikoopötkylä) ja hattarapurkki. Oli pakko ostaa jotain pään suojaksi, kun oli niin kuuma ja paahtava päivä. Minulla oli jo ennestään kolme samantyyppistä "pötkylää" ja tykkään käyttää niitä pipon/hiuspannan tapaan. Tosi käteviä esim. lenkillä, kun saa samalla kertaa korvat suojattua viimalta ja hiukset pois naamalta.

Illemmalla houkuttelin vielä miehen kanssani uimaan läheiselle rannalle. Emme olleet kumpikaan vielä uineet tänä kesänä! Oli hurjan lämmin päivä, mutta menimme uimaan niin myöhään, että vedestä noustuamme tuli kyllä vähän kylmä. Mutta nyt on sitten talviturkit kastettu, viimeinkin.

Tänään aion ottaa rennosti ja viettää aikaa oman kullan kainalossa. Jotain kukkiakin pitäisi käydä kastelemassa ja voisihan sitä yrittää sen jumpsuitinkin ompelun saada valmiiksi. Ehkä sadas postaus käsitteleekin arvonnan lisäksi sitä jumpsuittia!

Niin, se arvottava pussukka pitäisi myös ommella. Niin, hyvä pointti kyllä. Millä sitä ehtii kaiken tehdä? Lisäksi tarvitsisin pari neuleprojektipussukkaa ja kankaisen laukun!

4 kommenttia:

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.