perjantai 19. heinäkuuta 2013

Keeppi suunnitteluasteella

Suunnittelen tässä jonkinlaista keeppiä. Hartianlämmitintä. Lukunuttua. Monta nimeä, mutta hoksasitte varmaan ja jos ette, niin kuva selventää. Kun en löytänyt sopivaa ohjetta sopivan paksuiselle langalle. Ehkä tästä tulee ihan ensimmäinen ihan oikea neuleohjeeni, kuka tietää. Tai sitten teen vain tämän yhden ja ehkä epäonnistun siinä. Tai ehkä jopa löydän valmiin ohjeen ja unohdan tämän.

Lankana mulla tulisi olemaan Novitan Pikkusisko (376m=100g, 75% villa, 25% polyamidi) ja tämä suunnittelemani yksilö tulisi ruskehtavanharmaasta  (väri nro 664) ja sitä on mulla varattuna 250 grammaa. Tokmannin tarjouksesta! 2e / 50g kerä, olihan sitä pakko ostaa (pariakin eri väriä).

Raaka suunnitelmakuva näyttää nyt tältä:

Hienot värikoodit, jee.

Ajattelin tosiaan tehdä ylhäältä alas neulottavan version. Se todennäköisesti aloitetaan samaan tapaan kuin neuletakki, mutta hihojen silmukoiden erottamista ei tehdä vaan jatketaan suoraan. Voi olla että kehitän yläosaankin jotain pientä kuvioa, mutta jotain suurempaa ajattelin tosiaan tuohon violettiin kohtaan. Possunpunaisella merkityt reunat ajattelin tosiaan tehdä ainaoikealla (pystysuuntaiset reunat edessä) ja 1o kiertäen 1n -joustimella (kaula-aukon reuna ja helma).

Kiinnitysmekanismia en ole vielä päättänyt. Mahdollisesti solmittavat nauhat tai nappi + lenkki tai jonkinlainen solkihässäkkä tai...

Kolme viidestä kerästä ja värit taas päin mäntyä...

Tämä on jo 97. postaus enkä vieläkään tiedä mitä arpoisin sadannen kunniaksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.