keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Bloglovin


Kun muutkin niin minäkin. Vaikka en itse edelleenkään lue blogeja bloglovinin kautta, koska voin lukea niitä edelleen ihan samaan tapaan kuin ennenkin, eli suoraan bloggerin kautta... Ehkä mä vielä joskus siirryn sinne lukemaan, mutta kun luettavien blogien siirtäminen sinne... Ehh... Varsinkin kun se Google Reader (josta kuulin pari kk sitten ekaa kertaa) on jo poistunut - sieltä olisin vissiin nähnyt nämä samat blogit kuin bloggerista ja sieltä kautta olisin saanut ne suoraan Blogloviniin.

Edelleenkin, mulla on blogissa myös se mahis, että blogin uudet postaukset voi tilata näppärästi omaan sähköpostiin! Erinomainen vaihtoehto tyypeille, jotka lukevat vain ihan muutamaa blogia, eivätkä omista tunnusta esim. bloggerissa tai bloglovinissa. Sähköpostitilauksen mahdollisuus löytyy siis ihan blogin alareunasta, sinne vain naputtelette oman osoitteen ja klikkaatte nappulaa.

Ja hei varsinkin te "anonyymit lukijat" eli sähköpostitilaajat, satunnaiset kulkijat ja muut, joiden olemassaoloa en näe mistään - pitäkäähän välillä vähän meteliä itsestänne kommenteilla! :) Saa sanoa vaikka ihan vaan moi, jos ei muuta keksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.