keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Frostin kuntokuuri alkaa huomenna!

Lankku
Tein juuri näppärään taskukalenteriin treeniohjelman, johon kuuluu kolmea liikettä per päivä alkaen huomisesta eli 13.3. ja päättyen 12.4. josta jatkan sitten omin neuvoin.

Lähtötilanteessa teen seuraavat:
lankku: 20sec
polvipunnerrus: 10 kpl
kyykky: 10kpl

Kuukauden kuluttua mun pitäisi pystyä tähän:
lankku: 5min
polvipunnerrus: 5kpl
& oikea punnerrus: +14kpl
kyykky: 60kpl

Kuntokuurin aikana myös lenkkeilen ja teen kahvakuulatreenejä ehtimisen ja jaksamisen mukaan. Sunnuntaisin on lepopäivä kaikesta liikunnasta, kaikkina muina päivinä toteutan yllä mainittuja liikkeitä kalenterini mukaisesti.

Lisäksi saatan innostuksen mukaan tehdä "treenin" päätteeksi vielä vatsalihaksia jaksamisen mukaan = niin paljon kuin vaan jaksan. Siis ihan perus perus vatsalihaksia, istumaannousuja. Nyt olen tehnyt 3 x 30kpl, täytyykin huomenna kokeilla mikä on maksimi mitä jaksaa kerralla... Kehityn siinäkin varmasti kuukaudessa jonkin verran!

Punnerruksia
Kuntokuurini liikkeet ja kehitys perustuu postauksessa näkyviin tumblrista löydettyihin "kuukausihaasteisiin," jotka yhdistelin tämän hetkiseen kalenteriin sopivaksi. Klikkaa suuremmaksi ja kokeile sinäkin!Samalla tässä yritän myös laihtua hieman. Ihannepainoonhan mulla olisi matkaa 12 kiloa, mutta luulen, että jos saan vähän lihaksiakin ympärilleni, niin 10 kilon pudotus on varmaan aika passeli. Mä en kuitenkaan ole mikään keijukainen luustoltani... Pääasiassa tuijotan kuitenkin enemmän peiliä kuin vaa'an numeroita.

En usko, että tarvitsen laihtumiseen ihmedieettejä, vaan pyrin pääsemään haluttuun tulokseen ihan vain herkkuja vähentämällä ja liikkumalla. Toki myös annoskokoja täytyy tarkkailla, yrittää syödä enemmän "vihreää" ja juoda reilusti vettä. En tahdo ruveta punnitsemaan ruokiani ja laskemaan kaloreita.


Kyykkyjä

Voisin vaikka päivittäisiin postauksiin - kun niitä nyt näkyy nätillä tahdilla putkahtelevan - laittaa mitä liikkeitä ja muuta liikuntaa olen päivän aikana harrastanut ja muutamaan kertaan voisin myös tämän kuntokuurin aikana tarkistaa painonkin ja verrata sitä tähän alkutilanteeseen.

Täytyy kyllä kaivaa verkkarit ja tekniset paidat kaapin syövereistä + pestä lenkkarit! Ja lisäksi tarvitsisin kyllä sellaisen kellon, josta katsoa sekuntit, kun kännykästä niitä ei näe (huono puhelin kun siinä ei ole ajastinta eikä sekunttikelloa!!)... Ja vetovyön koiralenkkeilyä ajatellen, ettei tarvitsisi kädessä pitää remmiä kun Lotta vetää. Sen voisin tehdä ihan itse. Ja sellaisen superhienon sykemittarin tarvin kanssa... Se täytyykin lisätä synttärilahjatoivelistaan, olen sellaistakin taas kirjoittelemassa - synttäreihin kun on enää kuukausi aikaa. Lenkkeillessä olisi kiva käyttää Sports Trackeria, jos olisi uusi puhelin, kun tähän vanhaan sitä ei saa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.