torstai 7. maaliskuuta 2013

6/31


Kynsijuttuja kynnettömälle!

Tänään saapui hassu neliskanttinen pikku paketti BeautyBay.comista. Vasempi purkki on Red Carpet -merkkistä kynsinauhaöljyä, joka tuoksuu iiiihanalle (=sitruunalle) ja oikean puoleinen on O.P.I:n kynnenvahvistajaa, jota eräs neuloja suositteli. Alla on sitten "kynsikavio", jolla voin töniä rehottavia kynsinauhojani ojennukseen.

Kaikki näistä tulivat todella tarpeeseen, vaikka mulla ei juuri kynsiä olekaan nyt. Täytyisi taas laittaa Mavalan Stoppia, mutta kun huomenna syödään kurssin vikan päivän kunniaksi tortilloja, enkä halua, että mun herkkutortilla maistuu vain sille mömmölle... Toivottavasti vahvistajan avulla saan kynnet pysymään kasassa kun joskus kasvavat ja öljy auttaa kynsien reunoja, jotka ovat ilmeisesti kuivat, kun niihin tulee sellaisia ikäviä iholiuskoja ja reunat ovat aika kovatkin paikoitellen.

Näin yhden tilauksen kokemuksella voisin suositella ko. kauppaa, tuotteet tuli suht. nopsaan ja olivat oikein huolella pakattuina laatikossaan. Myöhemmin, jos muistan, saatan kirjoitella ko. tuotteista jonkinlaista arviota, jos nyt ylipäätään muistan käyttää niitä aktiivisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.