lauantai 30. maaliskuuta 2013

29/31Tänään oltiin koko porukalla remppaamassa taas. Remontti alkaa taas saada vauhtia! Tänään saatiin aikaan paljon aika pieniä juttuja. Iskä saumasi keittiön ja eteisen muovimattojen reunat, mies liimasi eteisen kaapin takalevyn takaisin paikalleen, mä fiksailin tapettien reunoja, äiti korjasi vaatekaapin laatikon puisen kiskon ja kiinnitti sen puuttuneen kahvan kaapinoveen.
          Kiinnitin myös äidin kanssa tiiliseinään ovistopparin, ettei ovi kolhiinnu tiiliseinään tai naulakkoon (joka ei toki vielä ole paikallaan). Ovistoppari oli asunnossa jo ennen remonttia, mutta eri paikassa, nimittäin keittiön oven stopparina. Lisättiin vain seinän ja stopparin väliin "korokepala" puusta ja se sai jatkaa tärkeää työtään uudessa paikassaan. Kierrätystä siis! Kaiken kukkuraksi sen värikin sopii just eikä melkein siihen tiiliseinään.
         Lopuksi käytiin miehen kanssa kiskomassa astianpesukone kellarivarastosta keittiöön ja purettiin se paketistaan. Sitten kannettiin keittiön roskiskaappi ja laatikosto paikalleen, että päästään seuraavalla kerralla kiinnittelemään niitä.

Jotenkin ihan kummallinen ajatus, että päästään laittamaan keittiön kaappeja. Vihdoinkin jotain oikeasti valmista alkaa näkyä! Sähkötaulukin pitäisi piakkoin vaihtaa, sitten saadaan tapetoida viimeinen seinä. Sitten eteiseen lattialistat, naulakon kiinnitys, kaappi ja kenkähylly paikalleen, ovipuhelimen kiinnittäminen seinään ja valmis! Myös ihanalle äidin tekemälle avainkaapille ja peilille pitää keksiä paikat eteisestä, niistä kuvia sitten kun ovat paikallaan.

Nyt vielä vähän keittiöjuttuja.

Keittiöön tulee siis yhdelle seinälle 40cm roskiskaappi (jonka päällä allas) - 40cm laatikot - 45cm astianpesukone - 50cm uuni. Tässä järjestyksessä. Niiden päälle sitten toki yläkaapit, joista "eka" on tietystikkin kuivauskaappi. Sitten toisella seinällä olevaan koloon tulee jääkaappi ja korkea kaappi ja jääkaapin päälle vielä sellainen pieni kaappi.


Kuvassa on tosiaan kahdelta eri seinältä kaapit. Jääkapin kohdalla katto on tosiaan alempana, kuten kuvasta voi havaita. Mittasuhteet näissä on ainakin suurinpiirtein sinne päin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.