lauantai 23. maaliskuuta 2013

23/31

Eiliseltä ei tullut kuvia, mutta jotain kerrottavaa sentään: Mun rakas Civic meni katsastuksesta läpi ja nyt pääsen taas ajelemaan! Tältä päivältä sitten vähän enemmän kuvia...


Tässä Lotta näyttää siltä miltä se voisi näyttää, JOS se seisoisi lintuja. Oikeasti se ei tee niin, tai sitten ei ole vaan sattunut sopivaa lintua eteen. Kai se on näyttelylinjaisista vanhemmista, kun ei sillä ihan hirveästi tunnu vaistoja olevan. Ja sen häntä on (taas) ihan karvaton, toisin kuin tassut...


Päivän kaverikuva: Vasemmalla Jennin ihana belgineiti Zira, joka täytti hiljattain 9, etualalla kaksi ihan oikeaa kultsuneitiä ja takana Lotta, aina yhtä viisaan näköisenä. Menisivät kyllä helposti sekaisin ulkonäön perusteella tuon tummemman kultaisennoutajan kanssa! Suorastaan hämmästyttävä yhdennäköisyys, vaikka Lottis on puoliksi setteri. Vaikka kyllähän sitä nyt "omansa" tunnistaa!

Oli siis koirakas päivä tänään. Jenni tuli Ziran kanssa kylään ja ensin käytiin pikku lenkki kaikkien kolmen kanssa. Sitten istuttiin hölöttämässä jonkin aikaa, käytiin autolla koirapuistossa ja sitten tultiin takaisin, selattiin kuvia ja sitten olikin jo Jennin ja Ziran aika lähteä kotia kohti.
          Päivät on liian lyhyitä, olen ehdottomasti sitä mieltä! Vaikka jäihän mulle muistoksi kuvia ja poskeen naarmut siitä, kun Lotta veti lenkillä hullut kierrokset lenkkeilijän ohittamisesta ja yritti sitten kiivetä mun syliin... Sen mielenliikkeistä (jos niitä ylipäätään on) ei kyllä ota selvää vaikka miten yrittäisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.