keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

13-20/31

Kääks, viimeinen päiväni kuvina -postaus on 12. päivältä ja siitä on jo viikko! On ollut niin kiire juhlia äidin synttäreitä ja korjata autoa, että ei tässä ole muistanut mitään kirjoitella, saati valokuvata, saati sitten muokata niitä kuvia blogia varten ja julkaista jotain. Ja vaikka olisi muistanut, ei olisi jaksanut/ehtinyt. Joten laittelen joitain juttuja ja kuvia näiltä unohdetuilta päiviltä.

Keskiviikko 13.3.


Päälystin Erton kalenterin Tigeristä ostetuilla teipeillä. Kalenteri oli miehen, mutta sain sen. Siitä piti tulla mun liikuntakalenteri, mutta saas nähdä miten tässäkin käy, kun tein suunnittelemani liikkeet VAIN keskiviikkona ja sitten unohdin autuaasti koko homman / välttelin sitä.

Torstailta ei ole kuvia, eikä sen enempää muistikuviakaan, että mitä tapahtui. Hassua, ihan kuin koko päivää ei olisi ollut olemassakaan!

Perjantai 15.3.


Nyt mä tiedän mikä on kytkin, missä se sijaitsee ja miten se suurinpiirtein toimii. Kuva otettu Hondan moottorista alhaalta päin, kun vaihdelaatikko oli saatu irti. Pian selvisi, että Motonetistä oli annettu ihan oikea paketti, jonka sisällä oli oikea painelaakeri, mutta kytkinasetelma & -levy olivat väärät. Onneksi saatiin osat sitten muualta, vaikkakin kalliimmalla.


Lauantai 16.3.


Leivoin omenapiirakan, josta on kuva vain ennen paistamista. Ei siitä tullut ihan sellainen kuin piti, mutta tuli se kuitenkin syötyä. Äidin synttäijuhlia varten siis. Ahkeroin myös äidin lahjan kanssa pitkälle yöhön asti.


Sunnuntai 17.3.


Juhlittiin äidin synttäreitä. Tein lahjan valmiiksi aamulla. Heritage silkistä tuli siis kämmekkäät äidille ja lopusta tulee sitten jotain mitä tulee.


Maanantaina 18.3. korjattiin Hondaa ja annoin pokkarin siskolle lainaan, kun se lähtee kuukaudeksi Espanjaan työharjoitteluun. Täytyy yrittää pärjätä järkkärin ja GoPro:n voimin.

Tiistaina 19.3. korjattiin myös Hondaa ja se alkaa olla muuten kunnossa, mutta toisesta alatukivarresta oli pusla hajonnut ja kytkimessäkin on vielä jotain säätämistä, vaikka saatiin se jo suurinpiirtein toimimaan.
          Kävin myös koirien kanssa tunnin lenkillä, mutta siitä jäi vähän paha maku, kun ihan loppumatkasta tuli kolme koiraa vastaan, minkä seurauksena mä mm. raahauduin kaksi metriä polvillani pitkin tietä...  Kun oli ihan saamarin liukasta ja kaaduin, kun noi veti kohti niitä koiria. Melkein itkettää, kun ajattelee niiden remmikäytöstä. Lottakin rupesi jotain ärisemään toisille, eikä mulla ollut mitään kontaktia kumpaankaan. Yhden kanssa nyt vielä jotenkuten pärjäis...


Keskiviikko 20.3.Vihdoinkin päästiin tähän päivään. Pitkästä aikaa sai nukkua pitkään. Nyt olen sitten virkkaillut mattoa, vaikka tuntuu että puran enemmän kuin saan valmiiksi. Materiaalina trikookude ja ohjeena Kauhavan Kangas-Aitan Aura-matto, virkkuukoukku kokoa 10mm. Toivottavasti saan maton valmiiksi muuttoon mennessä. Remontti ei tosin ole edistynyt muutamaan viikkoon, joten toivoa on.

Latasin muuten remonttikuvia kuvat..fi -kansioon. Kuvankatselutilassa oikeassa yläkulmassa näkyy pieni teksti kuvaan liittyen ja kuvat yrittävät olla uusin ensin -järjestyksessä. Kauhea innostus olisi päästä remppaamaan lisää, että pääsisi muuttamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.