maanantai 11. maaliskuuta 2013

11/31


Tähän fiilikseen vois jäädä koukkuun, eikä haittais yhtään!

Oltiin pitkästä aikaa lenkillä Lotan ja Maisan kanssa. Tunnin lenkki ja matkaa kertyi noin 4,4km. Lenkkareiden pohjaan olisi tarvinnut nastat, mutta muuten oli ihan jees, kaaduin vain kaksi kertaa ja nekin ihan lenkin lopulla.

Pääasiassa edettiin kävellen (mun huonon kunnon takia), mutta mentiin pätkiä myös ihan MIELETTÖMÄN kovaa! Jonkin aikaa talsittuamme kiinnitin nimittäin kaksi tismalleen samanlaista remmiä Lotan valjaiden sivulenkkeihin ja sitten mentiin. Ekan pätkän Lotta veti ihan mahtavasti, ihan kuin olis tehnyt sitä aina! Seuraavilla pätkillä meni vähän heikommin, taitaa olla aika rapakunnossa koirakin. Saatiin kuitenkin hyviä pätkiä ja pääsin kehumaan Lottaa niiden aikana. Kotona koira kellahti aika pian keittiön matolle kyljelleen ja näytti aika tyytyväisen väsyneeltä. Lisäksi olen kohtuu tyytyväinen myös siihen, että ekaksi lenkiksi pitkään aikaan Lotalla oli korvat kohtuullisen hyvin tallella ja se malttoi odottaa kun esim. virittelin remmejä uudestaan.

Maisa tyytyi "raahautumaan" perässä juoksupätkillä, mutta kävellessäni se kyllä jaksoi pitää remmin tasaisen tiukalla, kuten aina. Kotona mummelikoira jaksoi vallan mainiosti haukkua, kun miehen isä tuli kotiin hetki lenkiltä palaamisen jälkeen. Mistä sillä aina riittääkin tota energiaa? Lotta kieltämättä kuluttaa lenkillä suurimman osan energiasta kaikenlaiseen intoiluun ja käy hirveillä kierroksilla koko lenkin ajan, kun Maisa vaan puksuttaa tyynenä eteenpäin.

Loppuun vielä pätkä videota, jossa tosin mentiin ihan kävellen. Täytys koittaa kypäräkamera virittää jotenkin, että saisi kuvattua ilman käsiä... ja myöskin ilman kypärää. Kypäräkamera sietää kylmää, kuvaa paremmalla laadulla, kestää pudottamista/kaatumista kameran kanssa ja niin edelleen... Linssissä on myös laajakulmaa, joten kuvasta näkee enemmän. Tämä siis kuvattu Canonin pokkarilla, josta loppui kylmässä akku heti alkuunsa...


4 kommenttia:

 1. Oliko sulla siis jotku minisukset vai millä se sua veti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mä vaan juoksin perässä eli niinkun canicrossissakin mennään, koira vetää juoksevaa ihmistä :D Vauhti ei tietenkään oo sama kun esim just suksilla olis, mut kyl pääsee kovempaa ku muuten vaan juostessa :)

   Oli kyllä ihan huippua! Huomenna uusiks! Tarvii kai alkaa parempia varusteitakin kehittään sekä itelle että koiralle...

   Poista
 2. Aaa, okei. Ite oon haaveillu potkukelkasta koiran perässä - tosin ei nyt ehkä ton shih tzun, joka mulla nyt on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin aluks harkitsin, mutta toi potkukelkka, jota voisin lainata, on kasaan taitettavaa mallia ja se on niin törkeän hutera vehje, että en todellakaan uskalla sillä potkia edes ilman koiraa tiellä. Jos nimittäin tulee hiekkaa tms. äkkiä vastaan, niin se heittää ympäri vähän kovemmassa vauhdissa :D Olen kokeillut...

   Ja sun tarvii nyt kyllä löytää itelles vähän isompi vetokoira, mä luulen ;D

   Poista

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.