sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

10/31


Korutarvikkeita pussukassaan

Tänään keräilin pöydällä seikkailleita helmirasioita muiden joukkoon - kirahvipussukkaan! Samalla tulin napanneeksi kuvan. Pussukka käy kyllä ahtaaksi, kun löydän loput helmeni jemmasta, joka sijaitsee tuntemattomassa paikassa. Täytyy tehdä uusi pussukka helmijutuille, että sekä helmet, että pihdit mahtuvat.

Olen ajatellut kokeilla korujuttuja. Helmien lisäksi myös ketjut kiinnostavat ja niitä on tullut käsityökoulu Näpsässä tehtyäkin - en sietänyt sitä lenkkien sahaamista, mutta onneksi niitä saa ostettua valmiina! Korujen lisäksi voisi tietysti tehdä kännykkäkoruja (joita käytän kaikkialla paitsi kännykässä) ja neulojan tärkeitä apulaisia, silmukkamerkkejä.

Pussukoita olen ajatellut tehdä ihan myytäväksi asti, kunhan nyt vain saisin kehitettyä muutaman hyvän mallin ja koon sitä varten. Ja itselleni tarvitsisin monta neulepussukkaa, isomman kynsilakkapussukan, sen aiemmin mainitun helmipussukan, penaalin ja sitten vielä muutaman ihan kunnon laukunkin - pienen ja isomman. Lista vain kasvaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.