lauantai 23. helmikuuta 2013

Wanted: Vähemmän vaihtoehtoja

Heippa vaan taas.

Joudun kyllä täysin perumaan puheeni siitä, että tavaroiden sijoitteluun ei ole useampia mahdollisia vaihtoehtoja, koska nyt niitä on ihan yksinkertaisesti LIIKAA! Kaikkien vaihtoehtojen lopullisesta mukavuudesta ja toimivuudesta en toki sano mitään, sen näkisi vasta livenä.

Ja nyt kun joku tulee sanomaan työpöytien tuoleista jotain, että ne eivät mahdu jne. niin nämä meidän pöydät on tosiaan 143cm leveät ja ainakaan mies ei käytä omastaan kuin puolta, loppu on täynnä epämääräistä rojua, eli maailma ei kaadu, jos tuolilla ei voi rullailla koko pöydän leveydeltä. Itsestäni en sano mitään, kun en ole vielä leveän pöydän kanssa elänyt.

Nyt hirveä pohjapiirros -spämmäys. Klikatkaa tosiaan isommaksi ja selatkaa siitä sitten eteenpäin, kun eihän noista pikkukuvista paljoa näe :) Viisi ekaa taisivatkin olla jo edellisessä postauksessa.
Huhhuh. Tuliko ähky? Mulle ainakin.

Saatte heittää ideoita ilmaan, kommentteja siitä mikä on hyvä ja mikä ei (ja perustelut!). Jos joku haluaa kokeilla itse pyöritellä kalusteita tähän pohjapiirustukseen, niin siihen tarvitaan photari, ja sitten kommentilla sähköpostiosoite mulle (en julkaise sitä, jos et halua - kirjoita se viestiin), sitten lähetän psd-tiedoston. Ja tokihan haluan nähdä muiden ideoita, jos sellaisia tulee!

Seuraavaksi täytyy ruveta miettimään värejä. Pelottaa, sopiiko meidän ruskea päiväpeitto sisustukseen ollenkaan, kun siinä on tähän mennessä jo tummanharmaata, valkoista ja ripaus limenvihreää, minkä lisäksi laminaatti on vaaleaa puuta tai siis lähinnä kai vain näyttää siltä.

Nyt voisi siivota tätä nykyistä huonetta, eikä vaan haaveilla siitä tulevasta!

2 kommenttia:

 1. hmm...mä laittaisin sängyn ikkunan alle (niin että pää on ikkunaan päin), sit yöpöydät molemmille puolelle sänkyä. Lipastot laittaisin sängyn päätyyn. Työpöydät vastakkain vasempaan reunaan, eli työpöytien lyhyemmät puolet seinää vasten. muut tavarat sitten sinne minne parhaiten sopii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :)

   Sänkyä ei voi laittaa kiinni ikkunaan, kun siinä on patteri alla ja ikkunasta kuitenkin tulee vähän kylmääkin. :( Ja ikkuna on aika matalalla, niin ei se varmaan sopisi siihen muutenkaan...

   Poista

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.