perjantai 22. helmikuuta 2013

Wanted: Tavaroille järjestys

Tein hienoja pohjapiirroksia meidän asunnosta tai siis yhden pohjapiirustuksen ja miljoona erilaista järjestystä.

Nro. 1

Nro. 2

 Pyörittelin kalusteita pohjapiirustuksen päällä. Ovat tottakai tarkasti oikeassa mittasuhteessakin, joten tiedän oikeasti tuon perusteella mahtuvatko kalusteet jotenkin päin. Numero ykkönen on se, mikä on pyörinyt mielessä jo pitkään. Että näin se pitää laittaa, kun ei ole muutakaan viisasta vaihtoehtoa. Tylsää, mutta pakko.

Nro. 3

Nro. 4

No eipä vaan ollutkaan niin pakko. Totesin tosin kakkosen ja kolmosen suunniteltuani, että haluan sängyn seinän viereen ja sitten suunnittelin nelosen, joka vaikuttaa nyt varteenotettavimmalta vaihtoehdolta. Siinä pystyy kivasti jakamaan huonetta vähän kuin makkariin ja työhuoneeseen, varsinkin jos pöydän ja lipastojen väliin laittaisi jonkun kivalla kankaalla päälystetyn levyn vähän korostamaan tilan jakautumista.


Nro. 5

Sitten tuli mieleeni, että onko ehkä vähän tyhmää, kun kalusteet on pitkin poikin huonetta, eikä seinän vieressä, joten levittelin taas palaset uudelleen numero vitoseksi. Nyt en sitten osaa päättää. Pohjapiirustuksenahan tuo vitonen näyttää kauhealta, mutta saattaisi livenä olla nelosta toimivampi ja kivempi kuitenkin. Nelosen ja vitosen välillä nyt hillun ja ehkä kehitän vielä muutaman uudenkin järjestyksen. Ja minä kun kuvittelin että tuohon asuntoon tavaroita ei saa kuin yhteen järjestykseen eli nro. ykkösen mukaan! Ja pyh, tässähän on vaihtoehtoja vaikka kuinka hurjasti!Sitten kävin IKEAssa "pikku" ostoksilla. Onneksi miehen isä tuli auton kanssa avuksi, enhän mä niitä isompia paketteja saanut nostettua mihinkään. 44kg luki paketin kyljessä. Sissus, ne pienemmät oli 17kg ja nekin oli jo aika painavia! Lastattua kärryä työnnellessä tuli kyllä päivän treenikin tehtyä, mies sen sijaan reenaili salilla - täytyy kyllä myöntää että tuli vähän kalliimmaksi tuo mun treeni tällä kertaa!

Tosiaan, meille muutti kaksi MALM -lipastoa (valkoinen, 4 laatikkoa) ja kaksi saman merkkistä yöpöytää (myöskin valkoinen, 2 laatikkoa). Odottavat asunnolla remontin päättymistä ja mä odotan sormet syyhyten, että pääsen kasaamaan niitä!

Yöpöytä

Osassa pohjapiirroksista näkyvä nojatuoli pitää vielä keksiä jostain, ehkä käytettynä. Nojatuolin pitäisi olla sellainen ryhdikäs ja mukava, että voin neuloa siinä kipeyttämättä selkääni ja lisäksi sen täytyy sopia sisustukseen ja olla kohtuu siro, koska mitenkään liikaa meillä ei tilaa ole. Kriteerit täyttävän käytetyn nojatuolin löytäminen lähiseuduilta saattaa kyllä olla hiukan mahdotonta. Onneksi sitä ei tarvitse saada hetinyt.

Lipasto

Meillä alkaa olla aikalailla kaikki kalusteet kasassa, sitä nojatuolia lukuun ottamatta. Niin ja keittiöön täytyy löytää 2kpl siroja valkoisia tuoleja ja meille työpöytien tuolit myöskin. Eli siis about kaikki tuolit on hankkimatta, mutta ei hätää, meillä on kolme taitettavaa selkänojallista tuolia varastossa, niillä pärjätään alkuun. Verhot on sitten vielä yksi murhe, joka täytyy ratkaista.

Nyt voisinkin lähteä virkkaamaan mattoa, jos vaikka saataisi se heti muuton jälkeen lattiaan!

2 kommenttia:

  1. 2 ja 4 omaan silmään parhaalta näyttää, musta taas on vähän jotenkin typerän näköistä jos kaikki kamat menee pitkin seiniä vaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi nelonen on yks mun suosikeista kans :)

      Poista

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.