keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Tulevaa ja mennyttä

Muokkasin blogin ulkoasua taustan ja otsikkokuvan osalta. Mitä pidätte?

Ajattelin maaliskuussa yrittää kuva päivässä -systeemiä ja jos se onnistuu ja on kivaa, niin jatkan huhtikuullekkin. Nyt kun minulla on tuo Canonin pikkupokkari aina mukana minne menenkin, on tällaisen systeemin toteuttaminen mahdollista ja jopa kiinnostavaa. Samalla voisin postailla päivän syömisiä ja liikkumisia, niin tulisi siinä sitten kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Maanantaina innostuin vihdoin kahvakuulailemaan ja sain kivasti treenin tehtyä saunan lämmetessä. Täytyisi yrittää ottaa se tavaksi, eli aina ennen saunaa treeniä. Me tosiaan saunotaan joka toinen päivä, koska ilman saunaa mä jäädyn hengiltä jääkylmässä kylppärissä. Tein tosiaan 40 minuuttia liikkeitä 4kg painon kanssa ja lisäksi vatsalihaksia.

Tulossa voisi olla myös videopostaus kämpältä, vaikka heti kun saadaan keittiön ja eteisen lattiat laitettua, että on jotain näytettävääkin. Ehkä muutama viikko vielä menee siis. Remontti on nyt vähän seissyt, mutta on ollut kiva välillä pitää vähän rennompiakin viikonloppuja.

Tulossa on myös matka Tallinnaan huhtikuussa! Ekaa kertaa miehen kanssa ulkomaille. Juhlitaan kai sitten meidän 4v -päivää ja kummankin kaksikymppisiä siinä samalla. Ja mä pääsen Karnaluksiin, käsityöharrastajan taivaaseen! Eli ostan taas kauheat määrät kaikkea ihanaa. Lisäksi on luvassa kylpylässä uiskentelua ja kaikkea muutakin mukavaa. Mulle on luvassa myös puolen tunnin hieronta ja hintaan kuuluu tottakai kuljetukset Tampereelta Helsinkiin ja takaisin, sekä aamupala. Ah, hotellien aamupalat! ♥

Sitten vähän menneitä juttuja kans! Parin viikon takaa siis... Leivottiin siskon kanssa iskälle synttäriherkkuja: kinkkupiirakka ja suklaakakku. Oli hyvää! Suklaakakkuun meni melkein kolme levyä tummaa suklaata, eli oli takuulla todella suklaista.

Kinkkupiirakka

Suklaakakun suklainen sisus
Suklaakakun suklainen kuori

Samana viikonloppuna ompelin ihanan värjäysessuni! Se onnistui yli odotusten ja siitä tuli tosi kiva. Olen harkinnut, että tekisin siihen vielä jonkinlaisen taskun, mutta en ole uskaltanut tuhota sitä vielä. Ehkä se saa olla ilman taskua suosiolla. Teen sitten leipomisessun, johon tulee tasku, koska sen teen jostain kankaasta, joka ei maksa 17 euroa per metri! (kangas on siis Eurokankaasta ja on hiukan muovipintainen, eli ei ime värejä itseensä)

Essu on kaunis, mutta minä näytän ekassa kuvassa lähinnä tasapaksulta pallerolta... Ja lisäksi näytän ainakin 10 senttiä todellista lyhyemmältäkin! Ei sillä, etten oikeasti olisi tosi lyhyt. Ja mun hiukset on tylsät... Ai essusta piti puhua, eikä mun ulkonäöstä? Hups.
Sellaista tosiaan tällä kertaa. Jos vaikka huomenna uskaltaisi ensimmäiset värjäyskokeilutkin tehdä. Tänään ei ehtinyt. Työharjoittelukin vetelee viimeisiään, huomenna on vika päivä ja sitten vielä viitenä päivänä kurssin "loppuseurantaa". Sen jälkeen on aikaa neuloa, värjätä, ommella, remontoida ja korjata se perhanan autonromu (kaikella rakkaudella pikku civiccini ♥). Kasa projektipussukoita odottaa ompelua, mutta mun pöydällä ei mahdu ompelemaan ja keittiöön ei voi mennä, kun koirat pyörii jaloissa ja syö kankaat ja... täytyy keksiä jotain!

Näeme jälle! Eli nähdään taas, viroksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.