torstai 21. helmikuuta 2013

Happy with Honda (or not)

Auton kuulumisia välillä. Sille ei kuulu nyt oikein hyvää.

Rakas purkkini päätti maanantaina, ettei jaksa enää liikkua senttiäkään. Sain sen vaivoin aamulla ajettua erään kaupan parkkihalliin (ns. puoleen väliin matkaa), josta jatkoin bussilla työharjoitteluun. Tarkoitus oli tulla päivän päätyttyä takaisin ja ajaa siitä vanhempieni luo, mutta käynnistettyäni auton en saanutkaan enää millään konstilla vaihdetta päälle. No, se jäi sinne sitten. Kävin henkilökunnalta kysymässä, saako se jäädä sinne yön yli ja onneksi se sopi. Iskä lupasi hoitaa sen seuraavana päivänä pois sieltä.

Kytkin tosiaan kuoli. Polkimen takana tuntuu olevan vain ilmaa ja jos yritän laittaa vaihdetta tuntuu ja kuulostaa se samalta kuin en painaisi kytkintä ollenkaan. Että näin. Onneksi tuohon ei osat maksa ihan järkyttävästi ja aika pitkälle kaiken voi tehdä itse.

Nyt auto on siis vanhempieni luona ja saa nähdä koska saadaan osat. Mullakin on nyt tätä työharjoittelua ja kurssia 7.3. asti, että sitä ennen ei varmaan ehditä paljoa autoon koskemaan. Olen tosiaan työnhakukurssilla, johon kuuluu työharjoittelua. Ja millä ihmeellä mä edes kuljen mihinkään ilman autoa? En pääse IKEAan jossa olis just yks tarjous ja bussilla kulkeminen ei ole niin isojen ostosten kanssa kyllä mahdollista. En pääse korjaamaan sitä sivikkiä, koska ei ole autoa jolla kulkisin sinne. Osatkin pitäisi hakea.


Tulispa jo kesä! ♥


Katsastuskin olisi ensi kuun puolessa välissä. Sitten pitäisi tietysti vaihtaa se tuulilasikin jossain vaiheessa ja etsiä uusi kuskin ovi ennen kuin nykyinen ruostuu kurtuistaan ihan puhki asti. Ja sitten voisi tehdä jotain poppivehkeille (ja äänieristys!) ja mittariston valoille, joista on muutama palanut.

Jossain vaiheessa haluaisin kokeilla (huom! ei autoon vaan johonkin harjoituskappaleeseen) hitsaamista ja maalaamista. Ja sen uuden oven joutuisi todennäköisesti maalaamaan, koska on aika pieni todennäköisyys löytää oikean väristä. Todellisuudessa toi kyllä kaipais ihan uuden maalipinnan kaikkialle, mutta sitä operaatiota saadaan ehkä odotella muutama vuosi...

Että sellaista Hondalle tällä kertaa. Uusia kuviakaan ei ole, ihan tylsää. Täytyy kyllä joku kuva ottaa niistä rumista peltivanteista, että uskotte miten kamalat ne on. Mitähän sitä keksisi ensi talveksi? Noi talvirenkaat alkaa olla tiensä päässä ja noille samoille vanteille en laita kyllä uusia rinkuloita. Onneksi on puoli vuotta aikaa harkita ja miettiä ja pohtia. Kesärenkaiden vanteet on ihan kivat, mutta haluaisin kesäkäyttöön jotkut vielä kivemmat. Ehkä sitten joskus, kun auto alkaa näyttää muutenkin paremmalta?

Ehkä pitäisi suosiolla ostaa kakkosauto ja ruveta purkamaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.