lauantai 26. tammikuuta 2013

Uusi ulkoasu

Tää sitten päätti taas vähän uudistaa tota ulkoasua. Joku siinä mättää edelleen ja taas ja ikuisesti, mutta olkoon nyt taas hetkisen tämän näköinen. Dih. Ja vielä kuva ulkoasusta, että voi sitten myöhemmin selailla, että ai onks tää näyttäny joskus toltakin.

klikkaamalla isonee!
Eipä kai tässä sitten muuta! Hyviä viikonloppuja ihmisille ja kaikenkarvaisille ja -karvattomille otuksille sinne ruutujen toiselle puolelle. Mulla on suunnitelmissa neulomista, piirtämistä ja ehkä vähän remontointiakin.

Olisi kiva kuulla miten te lukijat vietätte viikonloppunne. Millainen on tavallinen viikonloppunne ja millainen olisi unelmaviikonloppu? Ja toki kommenttia niin ulkoasusta kuin kaikesta muustakin, joten rohkeasti vaan kommenttia tulemaan!

1 kommentti:

  1. mää vietin viikonloppua töissä :D tai no eilen aamuvuoro sentään niin kävin illalla joogailemassa ja salilla ja sit menin kaverille nyhjäämään ja lopulta kotiin nukkumaan loppuyöksi :D unelmaviikonloppuna varmaan olisi vuorokauddessa muutama tunti enemmän ja kerkeisin tekemään kamalasti kaikkea mukavaa ja hyödyllistä ja nekämeen ihmisiä mutta myös rentoutumaan :)

    VastaaPoista

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.