keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Operaatio Lotta ilman taustaa

Joo, blogissa on uusi otsikkokuva, mutta siitä puuttuu jotain oleellista, nimittäin LOTTA! Kyllähän Lotta nyt on pakko olla blogissa hyvin esillä! Mun paras koirakaveri  :)

Olen myös uudistanut blogin sivuja, tein (taas) koirillekkin ihan oman sivunsa.

Otsikkokuva nyt

Koska hyvissä blogeissa on aina hienoja, hyvin rajattuja kuvia, haluan mäkin sellaisia. No niitä on tuossa otsikkokuvassa jo muutama. Nyt rajailenkin Lotan kuvaa - ainoa vaan, että tuollaista karvahapsuotusta on pirullisen hidas ja vaikea rajata irti taustastaan.

Häiriintykää pinkistä taustasta ihan vapaasti...

Tuossa kuvaa tämän hetkisestä tilanteesta. Pinkki tausta on siksi, että siitä erottuu takuulla sekä koiran väri että taustan väri ja jostain syystä tällä hetkellä kestän jopa katsella tuota tummaa pinkkiä.

Saa nyt nähdä mihin rajattu Lottis sitten tulee blogissa, mutta kyllä se johonkin tulee. Ehkä teen jonkun hienon taustakuvan tai tungen sen otsikkokuvaan tai... No oli miten oli, blogin otsikkokuvakin muuttuu tässä hässäkässä vielä (teksti pysyy, kuville täytyy keksiä jotain) ja tuo kamala taustakuvakin heitetään menemään ihan pikapuoliin.

************

Tänään oltiin 1h 20min lenkillä. Lähdettiin kävelemään yhteen suuntaan ja tien päässä suunnattiin metsään. Siellä puolisen tuntia (koirat vapaana) poukkoiltuamme tupsahdimme takaisin tielle ihan toisessa päässä sitä isoa metsäaluetta. Olin ajatellut, että kiersimme ympyrää, mutta ehei, olimme kulkeneet metsän halki. No, tutulla tiellä oltiin jokatapauksessa, joten ei sen nyt niin väliä! Tällaiset päättömät metsäretket on hauskoja. Loppumatkasta eli tiellä sitten vielä vähän juostiinkin.

Voi kun olisi kännykkä, johon saisi Sports trackerin, niin saisi vähän tarkempia tietoja matkasta, ajasta, nopeuksista, kalorien kulutuksesta yms yms. Onhan tuossa mun Nokia C5-kapulassa GPS, mutta ei siihen mitään tuollaisia hienoja sovelluksia saa. Kaikissa edistyksellisemmissä puhelimissa on sitten se huono puoli, että akku kestää vaivaisesti yhden ainoan päivän - no thanks.

Naudan maha kelpasi jälleen molemmille. Hölmö Maisa, kun sitä voi syödä hyvällä ruokahalulla, mutta muut raa'at on ällöä ja hirveetä ja kauheeta ja en syö ja niin edelleen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.