tiistai 13. marraskuuta 2012

Neule: Frostlight -huiviOhje: Frostlight (ravelry)
Lanka: Novita Minna (väri 060)
+ raidat Novita 7 veljestä (väri 044)
Puikot: 4mm

Aloitettu: 1.11.12
Valmis: 11.11.12

Koko: pituus 210cm, leveys n. 12cm
Saaja: iskä (isänpäivänä)

Langan kulutus:
Minna: n. 138g
7 veljestä: tuntematon


Havaitsin, että vaakani on liian epätarkka pienille lankamäärille. Sen pitäisi näyttää grammat kymmenen desimaalin tarkkuudella, että pienempiä lankamääriä voisi punnita luotettavasti. Ärgh. Se on kuitenkin niin söpö ja nätti, että saa luvan kelvata.

Huivista tuli kiva ja sitä oli kiva neuloa. Se sopi mielestäni ihan vallan hyvin iskälle ja toivottavasti se pääsee myös käyttöön - se on neulojalle kaikista paras kiitos, kun huomaa, että neule on tosiaan käytössä ja siitä oikeasti pidetään. Kaapin perälle unohtunut neule on vähän surullinen asia, kuin olisi rakentanut talon, johon kukaan ei muutakaan asumaan.
          Mallineuleen oppi helposti ulkoa, mutta siihen ei silti kumma kyllä pahemmin kyllästynyt. Nättikin se tietysti on ja sen leveyttä on helppo muuttaa lisäämällä mallikertoja. Itse tein 4 mallikertaa joten mulla oli (kai) 26 silmukkaa. Raitoja on tosiaan kolme kappaletta kummassakin päässä niin, että tumma raita on yhden mallikerran korkuinen ja niiden välissä olevat vaaleat 1,5 mallikertaa.


Nyt kun isänpäivä oli ja meni, on vihdoin aika suunnata katse joululahjoihin. Valitettavasti en voi esitellä niitä ennen joulua, sillä useampikin lahjottavista saattaa blogia selailla! :) Yksi joululahja on jo valmiina, se valmistui vuorokaudessa, sain sen siis valmiiksi tänään (loppuviimeistely on tosin vielä tekemättä, hehheh).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.