sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Lisää raakaa

Raakaruokintaa on nyt jatkettu Lotan kanssa ja se kelpaa sille ihan uskomattoman hyvin! Sen syömistä ei haittaa merilevät, eivätkä kananmunankuorijauheet. Maisa sen sijaan nirsoilee, joten jatkan sen totuttamista sekoittamalla purkkiruokaan raakaa. Naudan maha menee, mutta muut ei pelkästään.

Muschin esite on hyvä ja tiivis paketti barffauksesta

Heti parissa päivässä oli huomattavissa joitain muutoksia:

Maisaa rapsutellessa huomasin, että se ei ollut enää niin turvonneen oloinen kuin nappuloilla. Läski se on vieläkin, mutta selkeästi siitä oli ylimääräistä nestettä hävinnyt ympäriltä. Se ei höllynyt ja löllynyt enää entiseen malliin.

Lotalla on parempi ruokahalu ja se on jopa alkanut vahtimaan kuppiaan Maisalta silloin, kun siellä vielä on ruokaa. Korvat lähtivät heti paranemaan. Kakka ei ole enää löysää, vaan juuri sopivan kiinteää. Sitä ei myöskään enää näytä tulevan niin paljoa. Lisäksi se on oppinut, että sen pitää istua, ennen kuin ruoka tulee nenän eteen. Se menikin nopeasti perille, ihan parilla toistolla! Energiaa riittää ulkona, mutta se on silti vähentänyt sisällä säheltämistä.

Mä ja Lotta kesällä 2012

Nyt pohdiskelen, että miten saisin pakastimeen vähän tilaa luille. Niitä nuo tarvis! Miehen isä puhui että pyytäisi joiltain tuntemiltaan metsästäjiltä luita ja sehän kyllä kävisi vallan hyvin. Pakkasesta vaan loppuu tila niin äkkiä, kun se on tuollainen jääkaapin alaosassa oleva pieni kaappimallinen.
         Ehkä pitää suostutella anoppi hankkimaan pieni lisäpakastin käytettynä jostain. Se vaan sanoi, että kun heillä joskus oli sellainen, niin se oli täynnä ties mitä - tuskin kukaan kuitenkaan haluaa omia ruokiaan laittaa lihojen ja luiden sekaan, joten se ongelma on hoidossa kyllä. Kyllä tuonne keittiön nurkkaan pöydän taakse hyvin mahtuisi, kun ei pöydän ääressä meillä kukaan syö.

Musch-pötköt pakastimessa (viime kuussa)

Mä vaan haaveilen että...
   a) ostaisin kickbiken (+300e) tai...
   b) tulisi paljon lunta ja saisin jostain ihan normipotkukelkan (0-50e) ...
         ...jotta voisin ulkoiluttaa Lottaa vähän vauhdikkaammin ja se saisi oikeasti purettua energiaansa ja mä saisin liikuntaa ja raikasta ilmaa ja silleen. Se tosin tarttis vetovaljaat, mutta kyllä noilla normivaljaillakin alkuun pääsis, kun ne ei paina sitä pahasti mihinkään. Ja jos osaisin ja viitsisin, niin voisin tehdä sellaiset itsekkin, ihan mallikuvien ja Lotan mittojen mukaan.
         Maisa pitäs siks aikaa jättää kotiin tai pistää lenkille jonkun toisen ihmisen seurassa. Jos sen jättäs kotiin, se huutais. Jos se lähtis ennen mua ja Lottaa, niin Lotta huutais ja panikois. Vaikeeta. Se hyvää puoli kuitenkin on, että jos Lotta ja mä lähdetään ensin, niin Lottaa ei kiinnosta se, että Maisa jää kotiin.

Ihmisen ja koiran jälkiä lumessa vuonna 2009


3 kommenttia:

 1. Voi että, sä oot niiiiin samaa näköö Annikan kans X) whoo, sait musta lukijan (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eii, enkä oo! :D Pienenä kyllä oltiin ku kaksoset, mut ei ny enää :D

   Kivaa kun liityit lukijaksi! :)

   Poista
  2. No pienenä ainakin olitte, mitä ny joskus teillä kuvia näin : D mutta kyllä vieläkin, ainakin vähän :)

   Eipä mittään! Yritän olla aktiivinen kommentoija (:

   Poista

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.