lauantai 6. lokakuuta 2012

Lankaa ja pussukoita

Käsityöjuttuja taas.

Päivän studiokuva: ihana raitapussukkani ♥

Kuluneella viikolla saapuivat (uudet) langat siskon huiviin. Vielä en saanut sitä aloitettua, mutta josko tänään olisi vihdoin sen aika. Lanka on aivan unelmapehmeää ja sen oloista, että kuvio tulee näkymään ihastuttavasti. Pääsen myös käyttämään ihania bambupuikkoja!

Garnstudio DROPS Big Merino (väri 12)
ja 5mm bambupuikot
Lisäksi ompelujuttuja etsiessäni törmäsin mummulta saamaani vanhaan kerään Novita Amoria ja en vielä ole päättänyt mitä siitä voisi tulla. Yksi idea on tehdä siitä ns. Vegan Fox -kaulahuivi, eli ketulta näyttävä huivi. Se voisi olla ihan hauska, mutta ensin täytyisi pyydystää jostain sille kaveriksi jotain suunnilleen saman väristä lankaa, koska jalkoja ja päätä ei voi tehdä karvalangasta. Karvapörrölangan määräkin tietysti rajoittaa, kun sitä on vain tuo yksi ainoa kerä.

Ihan ketun värinen Amor-keräni

Lankajuttujen lisäksi olen tosiaan ommellut. Olin eilen vanhempieni luona, koska äidillä on saumuri ja koska mulla ei ole täällä pöytätilaa ompelemiseen. Tahtoo kans oman saumurin ja enemmän pöytätilaa ompelemiseen!

Eilisen aikana syntyi neljä pussukkaa ja toinen mokoma on kesken. Kyseessä ovat ensimmäiset projektipussukkani ikinä, vaikka penaaleja sun muita vastaavia on tullut ennenkin ommeltua. Kuvat kertovat varmaan enemmän kuin 1000 sanaa, joten kuvia siis...

Päivän aikana syntynyt roskakasa

Sukka- tai tumppuprojektille sopiva pussukka
Korkeus 21cm, leveys n. 20cm

Tikru-farkku-pussukka
Korkeus 17cm, leveys 19cm

Iso pussukka, vähän ehkä turhankin iso
Korkeus n. 60cm, leveys n. 33cm

Raitapussukka.
Rakastuin tähän jo kankaana, mutta pussukkana se on vielä kivempi!
Korkeus n. 40cm, leveys n. 30cm

Tosiaan mulle on vielä tulossa ainakin muutama tuon vihreä-musta-valkoisen pussukan kanssa saman mallinen pussukka ja yksi aika saman mallinen kuin tikrupussukka. Tai siis niihin on kankaat leikattuna.

Raitakangas ja vihreä-musta-valkoinen kangas ovat tosiaan IKEAsta, samoin kuin pussukoiden vuorena käytetty pellavakangas. Sininen on lakanakangasta päältä ja sisältä (tuo vaaleampi sininen jatkuu suoraan vuoreksi), ruutukangas sen sijaan oli jonkinlainen verhon sidontaan tarkoitettu nauha.

Lisäksi IKEAsta on muitakin kankaita, mutta niitä näette sitten, kun saan niistä jotain tehtyä.

Mutta ei tässä sitten muuta enää tällä kertaa! Nyt menen ja aloitan siskon huivia ja samalla odottelen, että wowi latautuisi. Kyllä, luitte oikein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.