maanantai 15. lokakuuta 2012

Kynnet

Täten joukkoon kirjavaan liittyy uusi tunniste, ulkonäkö. Se sisältää juttua mm. kynsistä, vaatteista ja muusta tyhjänpäiväisestä. Lienee kuitenkin jatkossakin hyvin pikkiriikkisessä osassa tässä blogissa, en nimittäin ole mikään muodin asiantuntija tai muutenkaan kiinnostunut itseni puunaamisesta. Mähän en siis meikkaa, paitsi pari kertaa vuodessa kuvia varten.


Siis, nyt kynsien pariin...

Mulla on varmaan... ööö... 15 vuotta(?) ollut ongelmana kynsien syöminen. Mä en ole KOSKAAN ikinä milloinkaan leikannut kynsiäni, uskokaa tai älkää, en koskaan. Pari kertaa olen saanut kynsiä kasvatettua ja sen hetken sitten vain viilaillut niitä, kunnes olen jälleen ruvennut järsimään (yleensä siksi kun joku kynsi on jostain lohjennut...) ja nyt on taas noin vuosi kulunut edellisestä yrityksestä. Tiedän sen siitä, että joulun päivinä otetussa kämmekäskuvassa näkyy pitkä, hieno kynsi ja se on mun käsi.

Todistusaineistoa, kuva joululta 2011.

Tällä hetkellä mulla on... No molemmissa pikkurilleissä on milli valkoista, muissa ei sitäkään. 15 vuoden järsiminen on myös aiheuttanut kynnen rajan (eli sen mistä valkoinen osa kynttä alkaa) vetäytymisen taaksepäin ja se ei ole kovin nättiä. En tiedä, palautuuko se ikinä lähellekkään sitä, missä se normaalisti olisi.

Vasen käsi tänään.
Oikea käsi tänään.

Voi voi miten kamalat kädet, tuollaiset pullamössönakit ja vinot joka suuntaan. Ja vielä kamalammat kynnet... Sormus on tosin ihana! ♥ Onneksi edes jotain positiivista löytyy näistä räpylöistä.

Kuvissa saattaa näkyä hassua kiiltoa kynsien reunassa ja se on alla olevaa Mavalan Stoppia, joka maistuu ihan helvetillisen kamalalta. Sen pitäisi siis estää kynsien nakertelu. Ainoa huono puoli tässä on se, että maku on ja pysyy suussa, kun sinne joutuu ja aiheuttaa sen, ettei tee mieli mitään ruokaa - kaikki maistuu vain tältä aineelta, yäk. Toisaalta, onko se nyt sitten niin paha juttu, jos ei tule syötyä niin paljoa... Stop on tosiaan tuttu tuote jo monen vuoden ajalta, nyt menossa toinen purkki.

Mavalan Stop

Jotta saisin vähän intoa kynsien kasvatukseen, ostin tänään Seppälästä kolme kynsilakkaa. Flormar Prettyt kuvassa reunoilla, hopea (P05) ja turkoosi (P23) ja keskellä MIYO-merkin Nailed It! Metallic Glam värissä Jupiter, joka on kyllä ihan sikamageen värinen.

Päivän ostokset! 

Kaupan päälle sain Rimmelin luomivärin, mutta koska en meikkaa, en tee sillä mitään. Jee jee. Kyseessä on siis Glam’Eyes Mono Eyeshadow värissä 500 Posh Peacock. Sisältää oikein sen minkälie siveltimenkin... kai se on sivellin, vaikkei se olekkaan sivellin... tai siis. Okei olen hiljaa.

Rimmelin luomiväri 

No, tämmöistä tällä kertaa. Tulen ehkä joskus päivittelemään kynsiasiaa lisää, jos/kun kynnet kasvavat ja ehkä tulee niitä lakattuakin joskus... jos tulee.

Olin tosiaan kaupungilla, koska käytiin miehen kanssa katsomassa elokuva Urhea (3D) ja se oli kyllä hyvä. Tuli sitten lahjaliput käytettyä, olisivat menneet kuun vaihteessa vanhaksi. Aika hirveät ne Cine Atlaksen 3D-lasit kyllä, vaikka eivät onneksi painaneet nenälle niin kuin Plevnan lasit. Sen sijaan ne tippuivat päästä pari kertaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.