keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Koirakuvia ja ulkoilua


Kuten kuvista näkyy, mä olin tänään Lotan ja Maisan kanssa lenkillä. Käytiin yhdessä venerannassa, johon on parin kilometrin matka. Rannalla päästin Lotan vapaaksi ja se juoksi innoissaan ympäriinsä. Heitin sille myös keppejä veteen, kuten kuvista myös näkyy. Se pari kertaa jopa ui keppien perään, mitä se ei ole aiemmin tehnyt. Maisa hengaili rannassa flexin jatkona eikä koskenut veteen edes kuonollaan... Mokomakin hienohelma.


      Niille, jotka eivät näitä koiruuksia vielä tunne:
Lotta on tosiaan n. 5v setteri-kultainennoutaja -sekoitus ja Maisa n. 11v beagle-suomenpystykorva -sekoitus ja molemmat siis narttuja, kuten nimistäkin varmasti huomaa. Ovat siis miehen vanhempien koiria, eivätkä siis juurikaan pääse lenkeille (paitsi minun kanssani).


Monella nuoremmalla koiralla on paljon harmaampi
naama kuin teräsmummeli Maisalla.

Käy se kepin kantaminen näinkin...


Oli siis tosiaan järkkäri repussa mukana. Oli tosi hassu päivä, kuviin tuli tosi vaalea tausta, vaikka miten yritin kameraa säätää. Manuaaliasetuksilla otin siis kaikki kuvat. Tarkkoja kuvista sen sijaan tuli, mikä on aina kiva, kun kuvaa jotain niinkin eläväistä kohdetta kuin Lotta. Maisa sen sijaan oli aika rauhallinen kuvattava, vaikka löytyy siitäkin vielä virtaa - se ei vain ole sellainen sähikäinen kuin Lotta.

Se ui!


Maisalle ei pieni dieetti tekisi pahaa.

Osaa se näköjään hypätä! :D


Lotta on ihan hyvän mallinen, mikä johtuu siitä,
että siihen ei oikein "tartu" ruoka, vaikka se söisi paljon.Märkä koira voi olla kuvauksellinen.
Tässä kuvassa on vaan sitä jotain...


Ostin tosiaan eilen flexin, vaikka olin aiemmin sitä mieltä, että se on maailman typerin kapistus. Pituutta narulla on 7m ja sopii max. 35kg painoisille koirille. Toimi Lotalla vallan mainiosti, eikä se edes juuri vetänyt - pari kertaa jouduin tosissaan jarruttamaan sen menoa. Kun se oli kulkenut flexin mitan päähän, se jäi kävelemään rauhassa eteenpäin, eikä hinannut.

Lotan kaltaiselle "rakastan kaikkea!" -tapaukselle flexi onkin ihan jees, mutta Maisalle se ei sopisi, sillä sen kanssa sitä ei pystyisi ohitustilanteissa oikein hallitsemaan. Se on sellainen remmirähjä... Onneksi tänään ei tullut kuin kaksi koiraa vastaan.

Uusi hieno flexi ja koirankakkapussiteline
(ja Maisan vaaleanpunainen remmi)
Ostin flexin siis Nekalan löytöliiteristä (5,95e) ja samalla mukaan tarttui koirankakkapussiteline (1,50e, sis. 2 rullaa pusseja), koska erään kerran viime keväänä yksi nainen tuli valittamaan, kun en siivonnut koirien jätöksiä. Hauskin asia siinä oli se, että Lotalla oli silloin maha tosi sekaisin ja mun olis tarvinnut lapiolla kaivaa puoli ojaa kottikärryihin, että olisin saanut sen jätökset kerättyä... :D

Mutta sellaista tällä kertaa! :)

2 kommenttia:

 1. Hei mitä rotuja tuossa koirassa on joka ui? Ihan kuin meidän Aatu ilman valkosia kohtia kuonossa..
  Käy kattoo--> skoliosic.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on setterin ja kultaisennoutajan sekoitus :)

   Poista

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.