keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Blogimietintää

Tosi monissa blogeissa, joita luen, on nyt lähiaikoina ollut ties millaisia haasteita. Monissa pitää vastata kysymyksiin ja sitten haastaa seuraavat tekemään sama. Sitten on lisäksi tunnustuksia, eli jonkin blogin pitäjä jakaa tunnustuksia lukulistaltaan löytyville hyville blogeille ja jälleen tunnustuksen saajan pitää heittää tunnustuksia eteenpäin.

Voin kuvitella, miten raivostuttavia nämä haasteet ja tunnustukset ovat bloggaajille, joille niitä tulee kuin saavista kaatamalla. Koko bloggaaminen menee haasteiden kirjoittamiseen ja enää ei keksi ketään uusia haastettaviakaan ja niin edelleen. Moni jättääkin seuraavien blogien haastamisen pois ja vastaa vain kysymyksiin.

Lisäksi on blogeja, joihin tulee muutama haaste tai tunnustus, eivätkä ne silloin varmasti ärsytä saajaansa. Sitten on vielä niitäkin blogeja, joita kukaan ei koskaan ole paiskannut yhdelläkään haasteella, tunnustuksesta puhumattakaan. Niin, luet juuri yhtä sellaista blogia.

Vaikka mua ahdistaa olla huomion keskipisteenä,
vihaan myös sitä, kun mut jätetään täysin huomiotta.

On totta, että sekametelisisältöiset blogit eivät varmasti yleensä kerää suurta lukijajoukkoa. Toisaalta vain yhteen asiaan keskittyvään blogiin en saa tarpeeksi usein keksittyä uutta kirjoitettavaakaan (kun ei ole sitä koiraa, josta riittäisi kuvia ja puhetta vaikka päivittäin) ja harvakseltaan päivittyvät blogit eivät myöskään ole lukijamagneetteja. Suosituissa blogeissa on myös kuvia - hyvälaatuisia, hienoja ja itse otettuja. Mulla niitä on harvoin tai jos ei ihan harvoin niin ei silti tarpeeksi usein.

Mutta tosiaan, jos tykkäätte blogistani, liittykää lukijoiksi! Ja jos vaikka tilaatte blogin sähköpostiin (mistä minä en saa tietoa), niin kommentoikaa jotain! Saan kommentteja about 1kpl/kk ja se on tylsää, koska tykkään kommenteista.

Mielummin kuvaan kuin olen kuvattavana.

Yritän nyt kirjoittaa jotain hienoja juttuja ja tunkea näitä itseäni kuvaavia tumblrista otettuja kuvia tekstien sekaan, niin pääsette vähän tutustumaan muhun tässä samalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.