maanantai 24. syyskuuta 2012

Autojuttuja

Ihan ensimmäisenä varoitus: postaus sisältää paljon (auto)kuvia. Honda edestä, honda takaa, honda sisältä, honda sitä, honda tätä... Kaiken lisäksi niiden muokkailut eivät välttämättä ole parhaita mahdollisia, koska tein ne kivikautisella photarilla ja koneella, jonka näyttö näyttää kaiken ihan päin mäntyä - en siis tavallaan näe yhtään mitä teen. Kyllä tässä tuli omaa konetta, sen supertarkkaa näyttöä ja uutta photaria jo ikävä. Ja hiirtä, sillä en voi sietää läppärien kiinteitä "hiiriä".


Autoon on tullut hankittua juttuja Motonetistä ja samalla reissulla noudin huuto.netistä huudetun wc:n peilikaapin ja ostin Bauhaussista keittiön hanan, joista kuvat nyt tähän heti alkuun, ennen kuin siirrytään autopuolen asioihin. Aiemmin ostin myös kengät, joissa OLI pinkit nauhat - vaihdoin niihin mustat ja niistä tuli kivat.
peilikaappi käytettynä 20e
keittiön hana n. 70e
kengät + mustat nauhat yhteensä n. 33e

Autoon ostin Sznajder silver akun, sinimustan ratinpäällisen ja siniset turvavyönpehmusteet. Isän kanssa akkua vaihdettaessa paikattiin samalla repsikan jalkatilaan menevän johdon reikä vähän paremmin vettä ja tuulta pitäväksi. Lisäksi iskä laittoi uuden lampun taakse, kun yksi oli palanut. Sitten se otti mankasta "muistijohdon" irti, kun se tyhjentää akkua varsin tehokkaasti (tarvin siis uuden) ja unohdettiin testata toimiiko se ja... No ei se toimi, tietenkään.

yleisilme
ratinpäällinen
race sport -turvavyönpehmusteet
Itse purin vihdoinkin auton nenältä ne ylimääräiset valot pois ja osoittautuivat purkamisen jälkeen toimiviksi. Vika oli siis jossain muualla kuin itse valoissa, mutta eipä sillä ole väliä, auto näyttää nyt paremmalta, vaikka etupuskurissa onkin neljä pientä reikää. Myös lamppujen johto purettiin pois kokonaan - ne oli siis jälkeenpäin asennettu, tietenkin.

akun takaa paikattu reikä
Myös takalasista lähti tarran jämät vihdoinkin! Tinnerillä liima antautui ja irtosi, laimeammilla aineilla ei oikein ollut vaikutusta. Tekemättä jäi vielä rekisterikilven poisto ja takaloksujen paikkaaminen ja miljoona muuta vähemmän merkityksellistä juttua... Voisin oikeastaan tehdä listan siitä, mutä pitäisi seuraavaksi tehdä:
  • Sisälokasuojien paikkaus
  • Tuulilasin reunalistan liimaus takaisin paikalleen
  • Etupenkkien kiristys
  • Tuuletuksen ilmanottoon suodatinkangas
  • Pyyhkijöiden metalliosien maalaus
Tänään ajoin sitten pienelle uimarannalle, jossa on lapsena tullut uitua useasti. Pyyhin (pesemättömästä ja kuraisesta) autosta pahimmat liat autossa lojuneeseen likaiseen pyyhkeeseen, joka tuli tietysti 300 kertaa likaisemmaksi... Ankea, vähän sateinen ja todella tuulinen ilma siellä oli ja korvat ja sormet kohmeessa kuvasin autoa. 

Kyllä, näyttää se nyt paremmalta kuin niiden ylimääräisten valojen kanssa. Vai mitä mieltä te lukijat olette?

Ja nyt niitä kuvia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.