perjantai 7. syyskuuta 2012

Auto & tarroja

Euroopan Hondafoorumilla (honda-europe.net) on nimimerkki Maze31300, joka piirtää ilmaiseksi foorumilaisten nimimerkkejä hienolla "graffitityylillä" ja minäkin pyysin häntä piirtämään omani! Siitä tuli hieno ja illustratorin hallitsevana teinkin sitten heti siitä vektoriversion.

Ideana näissä on siis se, että kukin voi halutessaan teettää nimimerkistään tarran ja liimata sen autoonsa. Minäkin ajattelin, että sitten joskus, kun tuo purkki saa uuden värin, läimäisen siihen oman nimimerkkini, joko lasiin valkoisena tai maalin päälle mustalla. Tarraleikkurit tosiaan tarvitsevat vektorimuotoiset kuvat, joten siksi vektoroin tuon valmiiksi.

Vektoriversio - klikatkaa, niin näette suurempana!

Hieno, eikö olekin?

Nimimerkin lisäksi autoon on tarkoitus liimata Dynamiitti.comin tarra ja maalipinnan uusimisen jälkeen haluan ehkä korvata maalauksen yhteydessä autosta lähtevän alkuperäisen Civic DX -tarran ehkä täysin samanlaisella mustalla tarralla tai ehkä eri tyylisellä versiolla samasta tekstistä.

Civic DX
Yksihän tarra tuossa sivikissä OLI, mutta rapsutettiin se miehen kanssa pois siitä pari viikkoa sitten. Mulla ei ole mitään hajua, miksi siinä oli mt-autoetfixin tarra, koska ko. firma tuo autoja saksasta ja kukaan täysijärkinen ihminen ei tuo ulkomailta sivikkiä 1.3 -moottorilla, koska niitä on täälläkin ihan tarpeeksi. En halua mainostaa autollani jotain sellaista yritystä, jonka kanssa en koskaan edes ole ollut tekemisissä!

Lisäksi autoon voisi joskus laittaa muuten vain jotain pientä tarraa koristeeksi johonkin, jos se sitä näyttää kaipaavan. Tarroilla on kuitenkin kiva olla joku merkitys! Nimimerkkini siksi, koska auto on minun ja tulee olemaan aikalailla omien kätteni jälkeä, kunhan pääsen vauhtiin. Dynamiitin tarra, koska pyörin siellä ja pitäähän sitä nyt vähän "omaa porukkaa" edustaa. Civic -tarra, koska se on sivikki ja mun mielestä on kiva, että tyhmempikin näkee autosta, mikä se on, vaikka sitä olisi miten rakenneltu ja koska se kuuluu autoon.


Civic-tarran kuvassa näkyy muuten myös takaluukun lukko. Totesin eilen, että se ei toimi. Mutta miksi täytyisi, kun avaan takaluukun kuitenkin jo tottumuksesta kuskin penkin vieressä sijaistevasta vivusta. Myöskään repsikan puolen oven lukko ei toimi. Epäilen, että autosta on joskus vaihdettu kuskin oven lukko ja virtalukko, mutta muut on jätetty vaihtamatta. Tosi kivaa ja fiksua. Not.
        Lukoista tuli mieleeni, että voisin myös teettää toisen kappaleen tuosta auton avaimesta. Mihin lienee vara-avain kadonnut, mutta myyjältä ei saatu muita kuin tuo yksi. Eihän uusi avain maksa kuin noin kympin ja on kuitenkin todella tärkeää, että on se vara-avain olemassa, jos käytössä oleva avain häviää. Ja tuo saisi jäädä vara-avaimeksi, koska on kulunut niin kamalan näköiseksi (ollut joskus kullan värisellä päälystetty).

2 kommenttia:

  1. Minähän oon noita teippejä työkseni tehnyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän! :) Luin innolla sun postauksia teippailujutuista :)

      Poista

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.